Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je upola dobar kao stari bice nesto od njega bez obzira u kojoj je ligi trenutno
Nazalost, djeca vrhunskih sportista nikad ne nastave ni priblizan sportski put i uspjeh svojih roditelja. To je pitanje za psihologe, ali ocito da nedostaje onaj nagon i borba za bolje, jer odrastaju u blagostanju, za razliku od roditelja koji su se borili od nule.
Ronaldinjov stari je bio fudbaler, ni upola dobar kao Ronaldinjo, Messijev stari nije bio fudbaler pa Messi postade vrhunski sportista, isto tako i Ronaldov stari je bio teska fucara a sin jedan od najboljih sportista, i tim se psiholozi trebaju bavit
postoji ipak par primjera: Schmeicel, Cluivert, Maldini (3 generacije)
Evo vec par tekstova o ovom dečku,ali nikako da skontatm od kojeg Ronalda je sin
Ronaldinho Gacho 100% mada su nejasni skroz doduse i ja nisam kontao i nedavno ga proguglam.
Halilovic Ronaldinho