Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik ima 39 godina i iznervira se na prijateljskoj utakmici, a pri tom ima sve u zivotu. Ovi nasi za najbitniju utakmicu odu na nargilu, poslije poraza od luxemburga odu kod seja brajlovica, valjda je i to jedan pokazatelj kako treba da se ponasa uspjesan igrac a kako odron od igraca
Iznervirao se jer mu sa tribina citavo vrijeme skandiraju Messi, Messi. Ocito mu je nabio velike komplekse kada se i sa 40 godina time opterecuje 🤣 On sa 37 godina kao neki vodja, lider, kapiten hoce da ukrade gol suigracu na svjetskom i ne slavi pobedu sa ekipom. Udara djecu kada gubi, baca kapitensku traku itd. Najjadniji kapiten ikada.
Kad se sjetim kad je dao onaj gol iz penala protiv BiH koji Portugalu svakako nista nije znacio, koliko se radovao, kao da je zabio u finalu Svjetskog. Mentalitet pobjednika, zato i jest tu gdje jeste, s razlogom goat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Primitivac!!!
Igračina, ali k*rina od osobe... To dokazuje svakodnevno
slicno kao teniser pro-cetnik Djokovic...
Ma bez obzira na sve. Vrliko je on ime. Meni ce uvijek biti drag.
Sujetan do boga al makar samo malo siluje. I prodo bi i obraz i dušu za pare koje mu fakat ne trebaju.
Sujetan do boga al makar samo malo siluje. I prodo bi i obraz i dušu za pare koje mu fakat ne trebaju.
Ih da je Messi ovo isto uradio, sad bi bili komentari "hobit mali, kepec,....
Ovaj dres može debelo da se proda SA MIRISOM RONALDOVI GENITALIJA j.bo nanu nanulicu
Skandirali mu Messi Messi po treci put zaredom i pitate se zasto
Uvijek je bio i ostao primitivac. Sjecam se jedne utakmice u Realu kada se hvatao za kitu i govorio sudiji u lice "sviđa li ti se". Nije mi smio dati crveni
Nije mu smio dati crveni*
Nije mu smio dati crveni*