Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje pojačanje bi bilo da ode Megvajer, a i Ronaldo bez obzira na 20ak golova je lik koji igra za sebe..
Maguire trazi pojačanje u Manchesteru a uprava kluba odlučila njega da proda i tim činom pojača odbranu i komplet ekipu haha
Nek mu je Maguire reko da treba dovest nekog
Magueir sine zamjeni se sam kad neće trener.
pa megvajr je kapiten, logicno da mu se moze
Prodat obojicu i problem rijesen!
Pa vecinu vas zamjeniti
megvajer ko da hoce da leti iz kluba
Hahahaha Maguire traži pojačanje. Neka on napusti klub i eto pojačanja.
maguire kapiten pa sta ocekivati od takve ekipe
Problem je i smotani Maguire, ali je isto tako problematicno i aktivno vrijeme zaposlene odbrane jer nema napada uopste, a i sredina je kriticna. Njima ce kola vise puta nizbrdo otici narednih sezona.
Jedan od vecih koraka ce biti kad taj isti Ronaldo ode iz kluba. Okej, bio si glavni 20 godina ali godine stizu i nije sve kao unazad 20 godina.