Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De jedno janje i gajbu pive uložite u mene, vratit će vam se višestruko.
Sta je njima milion to oni zarade jednom slikom iz wc a za instagram
Mnogi ljudi nemaju stvarno bogatstvo koje se navodi da imaju. Sad kad bi Gates zatrazio sve milijarde koje ima, da mu daju u kesu kladim se da bi jedva to nabavili. Zato sada imamo banke i bankomate da brojevi varaju.
Vamos!
cuj ulozili veliku sumu dali po milion eura, njihova sedmicna zarada.
Ovaj dunjalucki zivot je prolazan i je samo varljivo nasladjivanje. Ovi na sudnjem danu nece biti pitani koliko su novaca imali, auta imali, jahti imali, nego ce biti piti za svoja djela.
biti pitani za svoja djela.
Ne postoji bog i sudnji dan, najjadniji su koji misle da to postoji. Politicari zive ispravan zivot, bez savjesti, straha od bozje kazne pakla i sl gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Velika suma jeste al za nas obicne ljude. Za njih to ti je ko da da stoju da pokrene nesto. Vazda me je zanimalo koliko je ljudima para dosta.
kazu 20 miliona i nakon toga nemas vise predstavu o novcu i materijalnom zivis i radis kao da novac ne postoji
a specijalitet im tarhana i škembe čorba
Mogu onaj nusretov posoljen odrezak sas još skuplje prodat idiotima