Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako "SVI ENGLESKI KLUBOVI" => njih (cca) 878 .... imaju manje pratitelja na GramU od CR7 ? Greska tekstopisca?!
Od svi tih pratioca vecina njih ni nezna sta je nogometna vjestina,,,tinejderke,FemyBoy's,i simpatizeri njegovog nacuna cesljanja,odijevanja itd.. A zna i lopte igrat sto jest jest.
Ono njegovo
Jako bitno.. Pa i ona pomizite mi rec kandidatkinja za opstinske izbore imala na instqgramu 300 000 a glasslo za nju 21 "pratioca" 😂🤣🤣😂
zanima me kakav je osjecaj kad mozes imati sta pozelis
OVO JE JEDNO DESETI CLANAK Od klix novinara o tome koliko ronaldo ima pratitelja na IG-u. wow yebote, kakav samo korak za covjecanstvo.
covjek ima para da kupi bih a da i ne osjeti
majkeeemiii, jedva cekam da padne internet....
ronaldo reaguje na sanelove storije sanel seen at 18:50
Pogurajte i mene malo @sabansaulicofficial