Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frizura ti je rinka, al zato zenska ti je top
Kako on njoj cuva mindju pa daje drugima da mu radjaju djecu
@TheDeerHunter Ti ne bi da si na njegovom mjestu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
evo zasto nikad nece biti najveci. kad ste culi da su Zidan,R9,Messi,Ronaldinho rekli ovo za sebe?Nikad
ali kad konj ibrahimovic koji nije postigo ni pola onoga sto je on svi kazu svaka mu cast ljudina
@Sandzaklijaa , A Mesi osvojio 4 LP, po 5 zlatnih lopti i kopacki kao i 6-7 titula Primere.. Mesi je se naosvajao titula LP, a gde je Ronaldo u Primeri?
Ako ti mislis da je jedan igrac zasluzan za osvajanje onda sav tvoj talent, raskoš, padaju u vodu. Od tih 5 na srecu si osvojio 4. Najveća plačipi*ka na planeti, jedini živčo koji ne može da prihvati poraz.
Posesivna i sebična osoba osoba koja ima djete samo za sebe.Isto kao da ga je zakupio u zalagaonici.
Koliko se čovjek voli da tu jednostavno nema mjesta za ljubav prema bilo kome drugom. Koliko je u pozitivnom smijeru izvrstan igrač toliko je u negativnom samoljubivi egocentrik. Šteta, malo mu je falilo da bude kompletan gospodin.
Da li postoji odvratniji lik na planeti?!
Ima Messi. Priznaj te, jedino sto je omrazen je radi ljubomore. Koliko bi od nas volilo ne da bude kao Ronaldo vec da je bukvalno Ronaldo :)? Covje lijep, zgodan, bogat, poznat, igra lopte kao niko, veliki humanitarac, ima top zensku...
nastupom u polufinalu i finalu zasluzuje da osvoji zlatnu loptu...
Skromnost je osobina onih koji ne znaju bolje, odnosno luzera! Bravo CR7, tako to rade veliki!
Cristiano Ronaldo: 120 golova u 153 utakmice; prosjek 0,78 golova po utakmici. Lionel Messi: 100 golova u 125 utakmica; prosjek 0,8 golova po utakmici.
Porediti Mesija i Ronalda je kao porediti lava i cica macu...Oboje su mačke...Isto, a ni slično...Ronaldo je lav, on jede ljude, a Mesi je cica maca on se igra s klupkom, jede hranu iz konzerve i prede...Znači prekuco sam, kraj, gasi portale motaj kablove...
@izgodaninezgodan , A Mesi osvojio 4 LP, po 5 zlatnih lopti i kopacki kao i 6-7 titula Primere.. Mesi je se naosvajao titula LP, a gde je Ronaldo u Primeri?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad te nema na terenu moras nekako privuc paznju ..
Prodajem 400 komada crijepa i japiju za kuću.
Njemu je fakat teško palo što on nije bio sinoć u centru pažnje. Gledao sam i snimke iz realove svačionice nakon osvajanja. Svi se raduju i pjevaju, a jedino on sjedi i ne progovara...
posro vas više s-allah. s njim ili bez njega real bi bio ponovo na tronu. kloppu jedino ostaje da klaprta gluposti, a s-allah nek iftari svinjsku pečenicu.
Šta ima bit skroman kad je prevelik. Pa ako neko ne treba biti skroman to su on i Messi. Od ničeg su postali to što jesu. I nek govore ovako, sve što kažu tako o jest. Došli su iz pripizidne i uzeli sve. Nikad više ovakve dominacije. Nikada.
@Jopet 22 godine imam. Tada je u fudbalu novac nije igrao veliku ulogu kao danas. Tako da te nije neko mogao gurati novcem kao danas. A oni su bili siromašni u ovom surovom financijskom svijetu. Stavi sve u kontekst vremena drug. Pozdrav.
.....i 6 razreda osnovne skole kad vec nabrajas!:)
Ma ja ba. Samo tako. Skromnost je za luzere.