Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema, kloc pravi, osvojio sve one trofeje i nabio tolike rekorde sasvim slucajno, na srecu. Znas da je daleko dogurao kad njemu, covjeku od 38 godina koji i dalje igra fudbal na jako visokom nivou, novinari poput ovog na Klixu traze dlaku u jajetu ne bil' ga kao obrukali.
Veca je bruka sto jos uvijek pokusava igrati, nego ovaj promasaj u amaterskoj ligi!!! U ovakvim ligama je to normalna stvar, pa sto bi on bio toga postedjen. Odavno je vec trebao zavrsiti karijeru, ali sta ces nije dovoljno pametan.
Kada igras sa amaterima postajes i sam amater. Nikako da shvati da je kraj.
Druze, Ronaldo je svoje odradio. Njegova uloga u Saudiji je vise marketinska i ambasadorska. Nisam fan ali covjek je sve zavrsio da vise nikad ne pogodi. Za rad i disciplinu, bravo i idemo dalje
Ja kao antitalenat za igranje fudbala, trenirao kao dijete, pogodio jednom s ove udaljenosti, brojali mi ko 2 gola xD hahah!
Cijenim Ronalda kao top 3 igrača svih vremena. Ali zadnjih 7-8 godina lik igra samo za svoju statistiku a ne klupsku. U Juventusu, Unitedu i Al Nasru je davao golove ali je upropastio do tada dobre timove jer je sve bilo podređeno samo njemu a ne uspjehu tima.
Dok je on uništavo druge timove, Messi je srozo Barcelonu.
Vrijeme je da derište ode u penziju. A da , već je u penziji, zaboravio sam da je ovo rekreativni nogomet.
“Derište” uzelo milijarde i postalo najbolje u historiji, a šta si ti uradio osim što volonterski komentarišeš na klixu i vjerovatno imaš džeparac😂
@appleUser1710233334 Toliko para nisam zaradio, ali sigurno radim korisniji posao od njegovog.
Penaldo u svom elementu...
I onda kazu bolji od Messija 😂 pa ovo Messi ni slijep ne bi fulio
Ma ko kaze da je bolji od Messija, i njegovi fenbojsi to kad kazu ne vjeruju sami sebi..
Proveo je cijelu karijeru u sjeni Messija 😊