Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci lik se ispovraca po vama novinarima, a ovi sa klixa i dalje po svom hahahahah
Daleko najodvratniji fudbaler...
privuči
Pazi Ronija i naočala. Reko bi čovjek načitan.
Klix ostavlja cijeli svijet u dilemi sa posljednjom recenicom 😂
Kako pjeva Ljuba Alicic Ciganin sam al najlepsiiiii
Ah babe tračare šta li je sada laž a šta istina prljavi mediji.
Ovako se isto pisalo sedmicama prošlo ljeto kako želi napustiti Juve. A onda se Ronaldo oglasio kilometarskim postom i popljuvao novinare a nakon par dana napustio Juventus. Znači hinja pravi, ako već želiš napustiti klub (što je očigledno) onda pusti novinare neka pišu i nagađaju, to im je posao.
I on lazes. Zgadio se manchester navijacima.
Ovo je fake izjava. On je zadnju objavu na instagramu imao prije 3 dana
Niste prenijeli vijest kako treba. Ronaldo je preko svog instagram profila ostavio komentar na jednu fan page navijača Uniteda koji su objavili stvari navedene u textu.
PrivuČi??? 🤦
Otisao bi ciguligu da nije sir Ferguson dosao i ocitao lekciju. On je od njega napravio masinu, tata Alex