Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan jedini CR7. Veliki igrac, veliki covjek i humanista. To sto je on postigao mnogi mogu da sanjaju. Od djecacica do izgradjenog igraca u svakom smislu te rijeci. Godine cine svoje, ali sigurno da je ispisao jednu lijepu stranicu fudbala i da moze biti uzor i podstrek mnogima koji tek pocinju. Grande Ronaldo!
I utajivac poreza.
Humanista?????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
žao mi lika pravo dabogda i argentina pala sa mesijem
Meni ga nije zao. On sa 37 godina kao neki vodja, lider, kapiten hoce da ukrade gol suigracu i ne slavi pobedu sa ekipom. Udara djecu kada gubi, baca kapitensku traku itd. Najjadniji igrac ikada.
Sto nije izigrao neku akciju ili asistenciju za Portugal kao i Messi za Argentinu.... e ne postaje se tako najbolji igrac i ne ostvaruju se tako najveci snovi....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ikona je covjek, prvak je Evrope sa Portugalom koji je prosjecna repka, sad ga svi gaze kad pada, osjetili lesinari krv pa da cipelare velikana, on je jedan od najvecih ikad o tacka
Legenda. Žalosno je što je selektor radi taktike držao na klupi, trebao je od prve protiv Maroka. Fudbal definitivno neće biti isti bez Ronija
Nekako, ne bi bilo dobro da Messi osvoji ovaj trofej. Iako je po meni Messi bolji igrač, to bi donijelo i konačnu prevagu na Messijevu stranu, a ovako bi ostao taj vječni rivalitet između njih dvojice, rivalitet koji je obilježio jednu fudbalsku eru.
To rivslstvo je napuhano. Messi je sa druge planete.
Sanjao sam izuzetno laku grupu Nikad bolji napad, nikad jacu klupu Sanjao sam, nisam htio da se probudim....
Jako se borio za svoj san,bravo,zbog toga si frcio napolje
Ronaldo je najveci igrac danasnjice. Selektor je morao takvog igraca drzati u igri od samog pocetka. Nemam sumnje da bi Porugal pobijedio. Ovako Maroku pobjeda njihova sreca.
Ronaldo je jedini igrac u povijesti nogometa koji je igrao 5 SP, a da nije dao gol niti je asistirao u nokaut fazi SP. Uracunajte mu i taj rekord.
Da je otisao prije 2-3 godine bio bi prava legenda. Ovako je svakim danom sve veca pateticna olupina.
Za svoj san....ne za nas san, za san svih navivajava....sve je reko
Jedina sansa Portugala je bila da ti nisi krenuo na prvenstvo ili da te Santos poslao kuci kada si prijetio napustanjem. Kontaminirao je cijelu ekipu svojim ponasanjem, 3 dana nakon Svicarske su bila dovoljna da unisti kompletan tim svojim orkestriranim medijskim lincevanjem selektora. Vec 5 godina si igrac manje na terenu, treba ti 10 top igraca u ekipi da igraju za tebe da bi ti ukrao slavu tako sto ces dati neki gol, pogoditi penal...
1. Kolo - Odglumio penal 2. Kolo - Pokusao ukrasti gol suigracu 3. Kolo - Ljutio se zbog izmjene 1/8 - nije slavio pobjedu sa ekipom 1/4 - opet po ko zna koji put bjezi sa terena i nikome nije cestitao. Odličan fudbaler ali karakter nula
Messi je izašao kao bolji i u to nema dileme. Ali Ronaldo je do sada najutjecajniji igrač ikad. Većini djece je uzor, primjeri su Mbappe i Haalland. Gledali smo najveće rivalstvo u historiji fudbala i hvala im. Respekt obojici.
I bez titule svjetskog prvaka jedan je od najvecih svih vremena. Svaka mu cast na svemu, i hvala mu za ogroman doprinos fudbalu. Cast i zadovoljstvo je gledati ga na terenu.
Upravo to i jeste tvoj najveci problem tokom cijele karijere..."Borio sam se za SVOJ najveci san"! Vidis,sad je sasvim slucajno sto se on podudara sa nacionalnim tvoje zemlje i ostalih igraca,ali TVOJ san ne smije biti veci od sna bilo kojeg Portugalca.
Nista jos nije gotovo , ima nade da ispadne i Messi sa Argentinom😂🤣