Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvu nafaku ima,sve mu Bog dao
Nije mu bog dao nego je svojim talentom, trudom i odricanjem zaradio
Hafiz Ronaldo 😄
Jos nalo pa ce biti Hadzija kad ga ovi premuntaju na Islam ABG
Hadžikristijan hafizronaldo.
Kafa je najbolja iz fildžana. Ne iz soljice nego bas iz fildzana. Žao mi je što se taj ćejf ispijanja bosanske kafe gubi jer je svima valjda lakše i isplativije pravit espreso.
Masala Uskoro sunet Pa Hadz
Slavi praznik privatne drzave teoloskih siledzija. Moralni potop.
Klix je vec pripremio naslov o prelasku Ronalda na Islam. Tu ima da padne 2 tisuća komentara u minuti.
Saudijci su ovo veoma pametno uradili. Katar je platio milijarde i milijarde za organizaciju svjetskog prvenstva, pričalo se o njima mjesec, dva i to je to. Uloženo nisu vratili. Saudijci doveli Ronalda za 500 milki i svaki dan su tema u svjetskim medijima. A mogu samo pretpostaviti koliko saudijaca je kupilo ronaldov dres i koliko zarađuju od prodaje ulaznica za svaku utakmicu.
Prodali su TV prava u 36 drzave
Sve je stekao zalaganjem i pozitivnim uvjerenjem da će uspjeti, uspio je.... Ne samo on, mnogi kao on... Oni su postali poslovni ljudi, njegove usluge koštaju a Saudijci su željeli promotora svjetskog kalibra. Ovaj ugovor je kao i sa bilo kojim svjetskim brendom
Ima čovjek para i bez ovog, sada hrani dušu.
za pare će postat sve što je potrebno... ljigavac
za pare koje njemu daju preće na islam i osunetiti se.
prodao vjeru za 500 miliona večera
Za te pare malo...trebo je makar trbusni ples seiku da odplese.
A naušnica?
Pa sta ako nosi krst. Bar vjeru nije prodao i diskretno je, ne napdno. Isto tako niko se ne treba stidjeti svoje vjere. Ako vec on poštuje Saudijske običaje, onda valjda i oni trebaju poštovati njega.