Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ufati se skijanja kakav ti i fudbal
Opet komentari o sudjenju,budi kvalitetan i neboj se,kako Zrinski dominira?Tako sto je kvalitetan i dobar,Sarajevo postalo kao Hajduk Split samo kuknjava i trač...treniraj piz.. ti materina
O tome ja pokušavam pojedincima objasniti,Ti ako si kvalitetan i spreman izađeš na teren i nosiš sve,šta ti sudija može kad si jak.
Novinar je postavio pitanje o sudiji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Djesi najveci, nismo te prepoznali
Igraj bordo bijeli...
Sarajevo ima problem sa strahom prema igri naprijed.Djeluju tako kao da sami u sebe nisu sigurni,bojažljivo se ulazi u utakmicu.Situacija iz Banja Luke postigli su gol i stali su s igrom,nedostajalo je dalje borbe da se ostvari pobjeda.Dali su Borcu loptu u noge i otišli u svojih 16😏.Nema samopouzdanja,Sarajevo mora da igra cirkuličan nogomet ako želi biti u borbi za titulu,tromo i sumorno je to izgledalo i u Doboju.
Ne lupetaj gluposti
To su činjenice nisu gluposti,ko je gledao utakmicu Borca i Zrinjskog zna o čemu pričam,kako je to izgledalo bilo je prsa u prsa,puno šansi i lijepog nogometa što je apsolutno opravdano za ekipe koje se bore za titulu.Dok Sarajevu nedostaje ta doza hrabrosti za naprijed,to će ih i koštati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
samo jako šefe. gospodski i odmjereno kao uvijek