Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti se Simone tih ublehaških izjava, fol život ide dalje. Ako izgubiš ne ide dalje, kakav ba ponedjeljak i te šuplje, nego samo pobjeda dolazi u obzir. Ako ih sad ne rastočimo nećemo nikad. Nama nema ponedeljka ako izgubimo.
Izgleda da je u našoj ligi sve sama prevara i namještaljka...Sarajevo prodaje bodove a obećan im je kup sve su prilike..a vi Pitari ko vas jebbe...samo gubite živce zbog ovih kriminalaca i mafije..od Vice do Mirvića
E moj Rožmane...nisi ti izgleda ni za Vrbanjuše...
Željkanu bodovi za opstanak, Sarajevu i bod dovoljan....
Zreo za smjenu , vratiti Musemića.
Debil pustio bi radije Dzemu Berberovica da bude trener nego ovog majmuna ne konta lik sta je derbi.Valja nama izaci na ulicu i trpiti provokacije u slucaju poraza.
Lose du obe ekipe,ma da koliko god da je lose Sarajevo u boljoj situaciji je nego Zeljo.Ne ocekivati lijepu predstavu ni igru neku vrijednu gledanja 1-2 gola max.
Igraj bordo bijeli...
Neka pobjedi bolji
ajmo divovi gazite male plave strumfove
Zna Kekec da ce izgubiti na Grbavici 💪💪💙💙🔵⚪️
Dosli vasi na koljenima da mole za tri boda, ko sto ste naucili. Vidjet cemo da li se smilovao