Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De mi recite kad je Sarajevo zadnji put na guzove dobilo ? I ima li iko vise tragicnih poraza od Sarajeva ? Bice to dobro , podrska treneru , covjek je tek dosao , polako.
Mora i može Bolje...ovo je tanko. Naprijed bordo-bijeli.❤️🤍❤️
FKS je fiizički nespremna ekipa....ovaj čovjek kad utegne biće nešto ABD
Dudiću polahko se počelo vraćati... Ne može uvijek protiv Sarajeva
nije penal ako se ruka ne slomi
Kakvi strucnjaci u komentarima. Od ovih zlonamjernih sto tvrde da je penal, a lopta pogodila igrača u tijelo, ruka u prirodnom položaju, nije bilo kretnje prema lopti. Odbila se lopta ko od zid. Do ovih sto za fizičko stanje u ekipi drže odgovornim novog trenera. Rozman top. Vjerovatno se navikava na mentalitet naših propalica još uvijek. Da su ista boljih od propalica ne bi igrali ovdje.
Velez mnogo bolii bio plus ostecen za cist penal i crveni karton igracu Sarajeva jer je namjerno igrao rukom i sprijecio pogodak Veleza za sta ide crveni i penal
mislim da ce vremenom Sarajevo puno bolje taktičke utakmice igrati uz ovakvog stručnjaka 💪
Ništa nije bolji od Varešanovića samo malo sretniji. Žitoman ce da osjeti gnev paćenika sa lavora kad ga sreca napusti.
Nije mala stvar pobijedit svoju filijalu bez trenera uz pomoc sudije. Preporođeni pitari
Rozmane kao navijac Sarajeva kazem da nemas pojma ni ti ni ko te doveo,Velež puno bolja ekipa samo im nema ko dati gol,neznam kako jos drze onog Panja Haskica,on pojma nema
Pa jel ima vama ijedan trener da valja ? Napravili ste cirkus , svake sezone po 2,3 trenera promijenite ispucali ste vise i Uscuplica , i Hurtica , Dudica , Kodru , pokojnog Jesica , Jarnija , Musemica , Janjosa i mnogo njih u zadnjih par godina . A da nije mozda do igrača malo ili do vas samih sto hocete rezultat preko noci , ne moze se trener mijenjati nakon 3 loša rezultata.
Nisi ti ni navijac Sarajeva...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imal dje 3-5-2 ? 3-4-3 ?daj malo formaciju mjenjaj ovako igramo zadnje dvije godine..a sad imaš hrpu igrača sredine
Hebo ti durakovic i beganovic zenu strucnjace
sudija ti najbolji igrač
kakav ba penal sklanja frajer ruku
ma jaro moj, s ovakvom igrom će vas Zrinjski ostavit 20 bodova iza sebe. Doduše, s ovakvim suđenjem...