Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove zvjezdice poslije p bi trebale značit da je on zapravo rekao tu vulgarnu riječ sa p, iako je samo rekao p i ispravnije bi bilo napisati "Igrali smo ko p...". Ništa novo od kilxovih huškača.
E cuj razgovarali i igraci su shvatili, a onda protiv GOSKa odigraju isto tako kao p**** (prvo poluvrijeme)
Pa kad su svi gurbetski novirani, loze i furaju raju.
Polako ljudi , Sarajevo ce tek od iduce sezone postati ozbiljna fudbalska prica. Dobar je Rozman.
Nazalost sa ovakvom drzavom koja se oslikava na nogomet ne Sarajevo nego niko nece
Liga bi se trebala zvati "P**** liga BiH".
Svako igra na svoj način
Igrali smo i igraćemo kao pič..ce. Zato što nema mudonje u ekipi, nema Rahmana, Stanoja i skćl.
Partija je preko svojih kadrova bila prisutna u vrhunskom fudbalu i velikim klubovima kao što su bili Dinamo, Hajduk, Partizan, Crvena zvezda, Željezničar... - kazao je Manolić, što se neće svidjeti navijačima sarajevskih Plavih, kluba koji su 1921. godine osnovali radnici željeznice. Tajne služne bile su prisutne u skoro svim klubovima, a neke od njih su i osnovale.
@hajrovala
Kulturni Slovenac
Ništa slagao nije, a da je obrazivaniji i pismeniji od ovih novinarčića to je istina. Igrali ko p, a ne kao p****. Glupane.
Nije to njima problem ove sezone, njima je to karakterna osobina od kad postoje!
Mali maleshni plavi, vi ste bas "ovo i ono"! I svasta i nista, vise nista u premijeru a svasta u prvoj ligi federacije!
Istina. Na strani bez samopouzdanja, rezervisani, onako u prolazu. (Kao sto su u prolazu i u klubu.) Fali karakter pobjednika, fali vodja na terenu, kapiten da vikne kad treba.
Inace slika i prilika cijele nacije. U svakom segmentu zivota ponasamo se kao P! Mozda ce istina nekoga zaboljeti, ali sta je tu je!
MESSI SADA BA ZABIJA GOL!!!
Igra za P? Premijer ligu, valjda?
Citava liga takva
Sirova izjava, kakvi i jesu pitari
Yebali ti pitari zenski dio porodice.