Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste se puno ufurali a presipate iz šupljeg u prazno gubite od sedmog iz Gruzije i ovde od sviju sa dna a uvijek mi smo najveći po čemu pokazi dokazi...A ako se izgubi normalno sudija kriv vi nikada
Sarajevo cim prođe Hadzice izgubi bodove.
Izgubicete sutra od Svinjskog abd
Odkako je dosao u klub ja nikakvog napredka u igri tima nisam vidio. Sve se svodi jeli na pojedince koji rijese utakmicu jeli na puku srecu. Nazalost lik mlati praznu slamu i nista vise od toga.
Sarajevo treba ovu polusezonu pokusati uspjesno zavrsiti. I napokon prve pune pripreme trenera sa svim igracima + novi gloman. Idealno bi bilo jos 2 jaka pojacanja, stvarna pojacanja i mislim da je to to!
Jaro postujem te ali nemoj se igrati rjecima,kakvi favoriti,na papiru imamo bolje igrace,trenera ,strucn i stab,financije...sve bolje od njih....jedino sto oni su ove godine igrali Evropu...nema tu oni favoriti,mi smo Sarajevo i uvijek smo favorit !!!
Drugim eiječima...Mi smo sarajvo izvolite se branit...😂😂😂😂😂😂😂
PROSLA TEKMA NA KOSEVU 10 ZUTIH ZRINJSKOM A SAD GURAJU KAO POSTEBO SUDJENJE PELJTE. KAKO BORAC/VICO PODMECE NOGU ZRINJSKOM.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo da ne bude otaljavanje posla kao i uvjek kad je zadnje kolo
Pravi BiH derbi