Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rozmane ovdje ti se nema sta zamjeriti,ovdje se izade i nema taktike,pa sta bude,nema ovdje fudbala.33 prekrsaja prema 11 to je katastrofa,bolje igraca manje imati i normalno sudenje.Ali brate protiv zelje da imas igraca vise cijelu utakmicu i da priliku ne mogu napraviti to je katastrofa.
Pa i protiv zelje te klao sudija.. dao ti crveni u tunelu, jos uvijek niko ne prikaza snimak tog kartona... trebali 4 crvena dobiti, penal cist nije svirao.. jasno je da je jedino Sarajevo u borbi protiv cetnika iz saveza. Zrinjski preko covica hinjski dogovara ovaj cirkus, ostali svakako nisu ni konkurentni. Ali jbg to je breme kad si najveci, sami protiv svih !!!
Neki likovi Su toliko zaljubljeni u Slovenca a on nije sposoban sa najboljom ekipom u Ligi pobjediti nikoga ,i Ono Sto pobjedi na srecu !!!
Ima dosta nasih gresaka, ali koliko smo osteceni vecerasi i cijele godine ovo je odlicno, kazlagicu komplet porodicu... Igraj bordo bijeli!!
Nista ja nisam vidio , osim sto su vam svirani kosarkaski dodir faulovi . A igra generalno je 0 .
Bilan Rozmane zadazak ti je da klub izvedes u Evropu a to ce se tesko desiti sa ovakvim rezultatima.
Sta kaze, navijaci mogu biti zadovoljni. Pa ovaj covjek ili se zajebaje ili nije normalan. Protiv Zelje i 9 igraca nisu sansu napravili kako treba. Danas, koliko god da je sudija klao, nije bilo ni plana, ni tecnosti, ni smirenosti. Za njega je Varesanovic strucnjak.
Mogli smo imati 2:0.Da su babi muda bila bi djed.
Kakvo uživanje , šta si ti gledao.
Vicini kerovi! Kazlagicu citav stadion ti je majku spominjao, skote kupljeni
Ovaj lik se sprda sa navijacima sarajeva
JE LI FAKAT KLIX NEMA M*DA DA NAPISE STA JE SUDIJA RADIO VECERAS ???
Dosta vađenja, svako ti je kriv....sa ovim igračkim kadrom morali smo uzeti titulu. Gubili smo od posljednjih na tabeli. Sve su to tvoje greške i odavno si trebao da budeš bivši.
Sta ti je glupane, ne gledas utakmice, citas naslove i mislis to je tako... pa vcrs dinamo ne bi borca pobjedio.. 33 faula ti je svirao, nije ti dao napad da pokrenes i tako ko zna koji put ove sezone... ccc kako glupa nacija, samo brabonjati znate debili
Znas li simone reci da nasi nekad i sutaju sa 16m Ko ne suta taj i ne zabija
Dobro je ovo bilo, Renan bi onaj Kjeremehov zicer zavrsio. Garavi osim brzine nema nista, dosta vise eksperimenta s njim u spicu. Renan i Catak u napad, Mustafica na mjesto Julardzije a Hasica na poziciju Mustafica. Anicicu ispisisnicu i zahvalit te, Celik je za njega Rudiger.
Veze ti nemas sta je Sarajevo
Bolje bi vodio ekipu od tebe Rozmane.Sta je ovdje dobro.Sudija jest lose sudio,ali s ovim igrackim kadrom kakav imas ti moras svaku utakmicu da razbijas sve pred sobom.Za pola tvoje plate bi bolje ekipu vodio,toliko