Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otpao? Pa je li igrač šljiva, jabuka, pa da otpadne? Kakvo “novinarstvo” sebi ovo može dopustiti? Ima li pismenih među njima? Ovaj portal treba pod hitno zabraniti. Jedina mu je svrha raspirivanje međunacionalne netrpeljivosti i mržnje. Način na koji prenose vijesti, naslovi istih, je toliko tendenciozan i pristran, da se treba obratiti obmundsenu za zaštitu ljudskih prava. Tužiti ih i zbog kršenja prava o zaštiti ličnih podataka. Naravno, Međunarodnom sudu u Strazburu.
Mi sinoc izginuli a znamo da cenonizgubiti, potrosili se umjesto da odigramo lagan mec sa nekim igracima koji manje igraju, a napasti gruziju i nizozemsku sa punom snagom. Ovako u izgubljenom mecu jos i dva igraca izgubimo. Gdje je mozak?
Nisu ni poceli ,a vec kukaju
ne vadite se
Panića nema ko zamijeniti tako da smo u gabuli
Sad ce opet opravdanja da se traze. Ma daj prestanite sa kuknjavom sram i stid da vas bude. Otisli ste da se borite, da se natjecete. A ne da kukate i ko razmazena derista krivce negdje drugo trazite.
Zašto toliko negativnosti? Kakva očekivanja, šta smo mi u rukometu ili u bilo čemu? Momci su igrali jučer protiv trenutnog prvaka Evrope i odigrali odlično. Uspjeh je i da igraju na prvenstvu. Očekivanja kao da smo mi neka velesila u nečemu. Ne razumijem šta očekujete. Ulažemo nula u Sport, uništili i ugasili sve što se moglo uništiti i ugasiti..
Ma hajte molim vas...
Kako uvijek nas gluposti zadese haj sa srećom