Odbačene optužbe
59

Ruska manekenka je lažno optužila igrača Milana za silovanje, prijete joj dvije godine zatvora

N. M.
Hernandez i Kremleva (Foto: Twitter)
Hernandez i Kremleva (Foto: Twitter)
Ruska manekenka Luisa Kremleva lažno je optužila za silovanje nogometaša Milana Thea Hernandeza, pošto je prije sedam godina rekla da ju je napastvovao ispred noćnog kluba u Marbelli.

Kremleva je optužila Hernandeza za seksualni napad tokom noćnog izlaska u Marbelli 2017. godine, a kazala je i da ju je nogometaš istukao kada je odbila seks na parkingu ispred kluba. Sud u Malagi je utvrdio da su njene optužbe bile lažne, a sada njoj prijeti zatvor zbog klevete i lažnih iskaza.

Luisa, koja je postala popularna nakon što je glumila u nekoliko španskih TV serija, navodno je bila i uhapšena 2020. nakon što se nije pojavila na sudu poslije više sudskih poziva, a sada The Sun piše da će joj se suditi za klevetu.

Ispostavilo se da je Ruskinja lažno predstavila i svoju povredu koljena, pošto je za nju bila optužila Hernandeza, a pregledavanjem snimaka s nadzornih kamera utvrđeno je da se povrijedila sama kada je nesretno pala na parkingu.

Sud u Malagi je odbacio njene optužbe za silovanje, a sada Luisa čeka presudu za klevetu. Javni tužitelji rekli su u predsudskoj optužnici da predlažu da ona dobije dvogodišnju zatvorsku kaznu zajedno s novčanom kaznom od 15.000 eura ako bude osuđena.

Hernandez nikada nije poricao da je imao seks s manekenkom tu noć, ali istakao je da je seks bio sporazuman.