Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ne krenu dobijati iste ili čak gore kazne nego silovatelji ovo neće prekinuti... U Americi čitam koimentare momci su isprepadani i neki se boje spavati sa curama jer danas ga svaka druga moze tuziti i reci da je bilo 'silovanje' samo jer je popila koju čašu alkohola. Upropaste igračima karijere i onda budu kao pa jojjj ja se malo šalila, bila sam ljuta jer mi se poslije nije javio..Halo?!?!
Koju casu alkohola? Muskarac koji se tako moze nazvati nikad nece biti sa djevojkom koja je u pripitom stanju. Na sudu ne prolazi prica rekla-kazala tvoj komentar je toliko uvredljiv i sraman. Velika vecina zrtava nikad ne prijavi silovanje. To sto neko ima karijeru ili novac ne znaci nista, mogu biti silovatelji i ubice nisu bogomdani kao sto oni misle.
Jarane pricas gluposti. Tom logikom ako muskarac popije, a cura ne popije i zavrse u krevetu, on bi nju mogao tuziti jer je on bio pijan, a ona nije? Zna se vrlo dobro sta je silovanje i u 90% slucajeva bude od strane bliskih ukucana, a ne momaka koje upoznas u klubu u 4 ujutro i onda odlucis otici kod njega jer se osjecas nesretno i lijepo ti je sa njim, a onda odlucis kao da te silovao i da ga tuzis...Zbog laznih tuzbi ove prave se rijetko kad i otkrivaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ih nije sram, treba joj pare... ima visoke troskove standarda , a para nema..... hajmo skupljat plasticne cepove ! pa da joj pomognemo
Uvesti da se silovanje po zakonu mora prijaviti u roku 24 sata a ne nakon 24 godine
Cuj 2 daj joj deset!!!! Ne mozes covjeku unistavat reputaciju i izvuci se sa blagom opomenom!!!
Ravaku. Ili kad se sjetim ženska i Skyler iz B. Bad, i da onako u stvarnosti se, hladno znaju ponašati.
Besmisleno! Ako je njemu prijetilo npr 20 godina za silovanje i njoj bi trebalo prijetiti 20 godina za laznu prijavu. Ista kazna bi morala biti za djelo i za laganje da je neko pocinio to djelo.
R O S P I J A
malo je 2 godine, da je dokazano koliko bi on dobio?
Davno je receno, ono sto ti moze kuravela napraviti, nemoze niko. Ziva istina, jos kad se vratim unazad 25 god, pa se sjetim i sebe i nekih jarana, a i poznanika.
hahahaha hahahahaha
Žene su zenstvene, žene su ženstvene!!
Žene su muškarčine a muškarci postaju polako sve ženstveniji hahah
MODEL u slobodnom prevodu danasnjice znaci *****
Nije platio odmah uslugu, pa trazila preko suda, al prc gewezen zein
smrtna kazna za ovo treba
Treba 10