Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom trenutku nije za reprezentacije. Ne igra u klubu. Bez ikakve skromnosti bolji je djokanovic iz sarajeva a kamoli neko drugi. Nezasluzen poziv. Guraju ga zbog babe il ga on gura heh
Demirovic,Vrancic,Ahmedhodzic,Kovacevic,Duljevic,Saric,Suljic,Tatar,Stilic,Ahmetovic,Salcin ??????
Mali Šabanadžović je odličan igrač. Gledao sam ga X puta na Grbavici, zadnji vezni, tipa Busqets iz Barcelone, puno radi a ne vidiš ga. Jedino što mu fali je fizička snaga, tu je jedino tanak. Neću ulazit u to je l' ga otac gura ili neko drugi, al' da je talenat u to sam siguran 100%. Treba mu još rada i sazrijevanja da bude vrhunski igrač.
Inace sin od Refika Sabanadzovica koji je cuvao maradonu protiv argentine ali smo nesretno izgubili nakon produzetaka na penale kao da je bilo juce .l
Ne ruši se gnezdo lako dok je Babo živ
Klasični Bošnjo će osuti drvlje i kamenje po momku umjesto da mu se da šansa da pokaže sta zna i da li zna,svugdje se poštuju djeca velikana samo je ovdje teret imati poznatog roditelja u sportu.
Zahvali babi što si pozvan u repku, kvaliteta nemaš ni za mladu repku, sa statusom rezerve u slabašnom AEK-u. Izaberi CG tamo bi i mogao igrati, ali nisi jedini i danilović je isti primjer, i on bi za Srbiju ali nema kvalitet. Doduše nema ni za nas kvalitet , ali ključ nacionalni sve rješava. Bajević me je razočarao sa dovođenjem ovakvih indijanaca u ekipu. Pape Sušić je jedini bio selektor koji nije gledao nacionalnost nego kvalitet.
@ars1946 jel' ti to oteo mjesto u teško?
prvi put cujem za ovo prezime, toliko je bitno
@BadoBado Onda mora da si dosta mlad...dok nisi čuo za ovo prezime.Njegov otac Refik je bio sa C Zvezdom prvak evrope 1991 godine.
@BadoBado ili slabo čuješ ili još nosiš pelenu