Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od danas kad vidim vaše vijesti, za mene je Kurir The New York Times.
Voli ga i Hasan poćerat
taj švabo se mogao uključiti malo i u bih nogomet..ali neće..ovdje je sve primitivno za njega...metnem mu čibuk za uho
a zaboli me k...c
Ma ne ide se zbog 20 km/h prekoračenja na sud, daj šta vam je Klix redakcijo
Metni mu 50 ojra u kuverat!
E jbg moram poraniti da to propratim
Zbog 20 km/h više na saslušanje, ma daj ...
Zato Sto je poznata licnost
Ulice u kojima je ogranicenje 30 (obicno su to male ulice ili gdje su skole, vrtici..) nema tolerancije za prekoracenje pa ni ono minimalno i kazne su visoke.
Meni je Hasan enigma. Znam koliko se opijao kad je igrao za Minhen poslje utakmica i gdje je provodio cesto vrijeme. Izgledao je nasprama ostalim igracima koje sam susretao kao propalica, koja ce zavrsiti brzo nigdje i biti zaboravljen, a evo covjek na kojoj poziciji. Da mi je neko rekao da ce biti na ovoj poziciji sada, i to u Bajernu, koji je relativno rasno preodredjen na Njemce na vodecim pozicijama, rekao bi, ma ti si lud!
sta fali sto je pio ?
I mene kod Petrola u Blazuju spucali na 87, a jos gore kad znas da im je to baza i ispadnes glup 😂. Nisi sam Hasane, izdrzi. 😂
Ne ide se na sud za prekoracenje od 21 km/h, platice 120€ ako je "ublican" van naselja +1 kazneni bod ili u naseljenom mjestu 150€+1 kaznenih bod i vozdra..
Jako bitna vijest, javite sta je bilo, molim vassss