Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek htio da ide a skrtice bavarske se usrale da ga puste za dzabe. Produzili mu ugovor da bi sta zaradili i sad ispastaju . Pariz im pravi ovim pozivima za feste zvrcke pred idluvujuci medjusobni duel lige prvaka
Nema zezancije kod Švaba, potovo kod pošvabica
Dobiju nenormalno visoku platu i zato ima da se strogo pridržavaju šta im klub kaže. To je za mene potpuno realno. Ulože toliko keša i ima da slušaš.
Ovaj Gnabry je obicni cirkusant i sarlatan.Isti je i Sane.Sve jesu,samo profesionalci nisu...Vidi se na njima ta pokvarena krv.
Wešn fik
Nema kod Hase trtemrte.
Hasan Salihamidžć sere puno
čovjek uživa, provodi se sa manekenkama, jer kaće ako neće sad kad je mlad i ima milione. šta je trebao ketit kod kuće i pit čaj
Slobodno vrijeme je privatna stvar,zato braco nekakki
jest za tebe koji radis u granapu
za 19 miliona eura platu? ima da radis sto ti se kaze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)