Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kako niste informisani ali je momak izabrao da igra za BIH. Samo ceka poziv sad i da sredi papire.
5 milki po sezoni, neto..
Samo zato što je iste vere, ne znači da ga možete svojatati. Glupo je to, ali dokazuje da ste vi šerijatska država, bez ikakve šanse da ikada neko iz dva entiteta zaigra za vas. Da se vratim Baždaru, ako bi rel.uverenja trebala da odluče za koju repku će igrati, zar onda nije logičnije da igra za S.Arabiju?
Onda je logicno da citava reprezentacija Srbije zaigra za Tursku.
Odlučio se za pare, tamo će sa dosta manje truda za 7.8 god obezbjedit unuke. OK nije ambiciozan al mislim da ga nase misljenje nece uznemirit.
Vec prop'o
Nema tu igraca i ne treba zalit za njim. Sa 20 godina bez ambicije i zelje za uspjehom. Pljuc.
Momak je i pametan. Karijera profi sportiste nije sigurna jer moze se desiti teza povreda i gotovo. Ovako uzme kesa i osigura se, mlad je, moze izgurati nesto ozbiljnije.
Kes kolica.
Pametan dok na Dzeko vodi repku bolje ne dolazi..svaka čast na transferu dečko
Kakve on veze ima sa Dzekom i BiH!? Zasto bi izabrao BiH ispred svoje maticne drzave?