Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako dijaspora cini ogromnu vecinu na gostovanjima. To je dobra i pozitivna stvar. Neka nama nase dijaspore. Veceras fino grla i dlanove da ne stedite i da nosite nase zmajeve sve do pobjede.
Prva ekipa BHF ⚜
Sta pricas sabane j ti musliman m
Idemo ludo, idemo jako!
idemo u brazil uzeti im zlato 😆
Samo kod bošnjaka postoji ovaj naziv “dijasporci”. U hrvata su svi hrvati bez obzira da li žive u lijepoj njihovoj, Argentini ili Bosni. Kod Srba je ista situacija. Samo se bošnjo dijeli na sve moguće načine.
Seljakluk
Mamicu Him slovačku, do juče su u škodama i trabantima prolazili kroz Bosnu s paštetama i paradajzom do mora.
Ovi što minusaju, ja bio u Bratislavi, Brnu i Pragu '84. i '85. kao klinac, a i sjećam se paradajz-turista iz Ĉehoslovačke, teška fukara bili, sad se uzdigli k'o da su USA. Tito dragi, kako nas strovališe ovi demokrate..
Navijača i kur a🤣🤣🤣🤣
Znači zbog Fanatikosa koji su većinom dijaspora, ljudima iz naše zemlje zabranjeno da prisustvuje utakmicama svoje reprezentacije?
Kad krkani odu u neku evropsku prijestolnicu,.... Da li ce uznemiriti neke goste koji su došli popit kafu na miru, bas njih briga. Seljak može otići sa sela, ali ne i selo iz čovjeka.
Još zavijaju kao sanitet, mora svako vidjeti da su oni sjeli u bašti kafića i piju kafu. Pomodarstvo i malograđanstvo
To su oni što lafo vole Bosnu i Hercegovinu, a ne žive u njoj 🙂
Eto ti zivis i satra se od ljubavi, bas se osjeti ljubav u zraku.
@DogDylan666 jesi li vakcinisan?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slovački policajci napišite im po sto eura kazne što nas brukaju 😆
Kako te bruka neko ko sjedi u kafeu i pjeva.
Znaci brukaju te samo sto su tvoj narod i ovo rade? Ovo Englezi kao i drugi dio zapadne EU radi bile utakmice ili ne. Siguran sam da si onaj tip sto po birtijama reze vene kad turbo folk pocne.