Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
beton ovaj igrac, gledo ga par puta u dresu lokomotive zna napravit razliku na sredini terena
lajkove ti ostavljaju oni koji nisu nikad ni culi za ovog lika ali ti slijepo vjeruju da je on stvarno beton igracina. Da je beton igracina sad bi potpisivao za Rijeku Hajduk ili Dinamo.
Logika ti nije jaca strana. To isto da kazes da ne valja ni jedan igrac ako ga ne zeli dovest Real Madrid il City.
Igracina to zna svako ko prati njihovu ligu
Da ne nagadjami i ne lupetamo. Na Youtube se jasno moze vidjeti o kakvom se igracu radi.
Odličan igrač biti će glavni veznjak u FK Sarajevo, a rekao bi i najbolji u ligi
Dobar vec uigran s Bubanjom
Ohohoho ovaj momak je uništio hajduk i rijeku protekle sezone igračina nisu ga uzalud nosali navijači dinama na proslavi naslova
Samo pojačanja , odlaze i dolaze , šta je sa rezultatima.
Kako god FK Sarajevo ima roster igraca da moze sastaviti 3 strasna tima bordo bolje!Svaka cast i respekt!
Strasan igrac, frajer sam razbio Hajduk na sred Poljuda.
Zrinjski je poceo dominirat kad je skontao da je u nasoj zemljo sve talasika pa poceo uvozit iz Hrvatske. Tuzno ali je tako, jucer su na utakmici protiv aktobea zapocela samo tri Bosanca, Celik, Catakovic i Beganovic. Nije mi drago sto je tako al druge nazalost nema ako mislimo nesto napravit.
Dobar igrac ali kad ce neki napadac ja u Catakovica nemam povjerenja , Renan je dobar ali kad ga nema mi u napadu smo tarlasika
Ubica, daj Boze da dodje
Ideee Robi xD
sve neki iz hrvatske i srbije, ali treba pruziti priliku zekicu