Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednu utakmicu suspendovan stadion i jos dvije istocna tribina i 15 000 KM kazne. Saberi sve i na kraju ces doci do cifre od 50 000 KM bacenih para nizasta.
Nek navijaci kojo su bacali baklje i flase plate kaznu..nek pokazu da vole Sarajevo svim srcem...
Nista novo od saveza sa sumarima na celu, a posebno se sjetim clanova porodice jugobalijama u savezu koje bi majku prodale za sicu. Najlakse je udariti FK Sarajevo po dzepu, kao imaju oni para, prije ce platiti... ne zaboraviti da je Sarajevo kaznjeno i za stetu na tartan stazi koju su navijaci Listice unistili u Trebinju. Ima papanluka na Kosevu, treba se kazniti, ali je smijesno da se ostrije ovo kaznjava nego fasizam/nacionalizam na pojedinim stadionima.
Inače psujem savezu sve, ali fakat ovakav konstantan seljakluk i bezobrazluk je zasluzio. Nije to samo sad, doslovno kad god nešto bude što njima ne odgovara, nađe se tih par osoba zrelih za psihijatrije koji se krenu izivljavati sa tribina nad sudijama i igračima. S druge strane Mirvić im ulozio milione i milione u klub, moli ih da ne rade to, nista oni i njega tjeraju, zaboravili viršle i kako je bilo...
ZASTO SE ONDA VELICANJE RATNIH ZLOCINACA NE KAZNJAVA ????? NEGO JE PROBLEM PAR BAKLJI I PSOVKE ??????????????
Pa i otice im covjek na kraju 😉
Zadugo necu otici na utakmici Sarajeva, ne zbog losih rezultata ili igre, navikao sam da su nam utakmice sekiracija, ali ovo ponaasanje "navijaca" protiv Sirokog je prevrsilo svaku mjeru. Bio sam sa djecom, mladja kcerka se toliko prepala da je plakala, oko nas je tjesili ljudi koji nas ne poznaju, ali djaba kad su pola tribine klosari. Oboje vole FKS, ali atmosfera na stadionu je takva da djecu ne treba voditi, a necu ni ja bez njih
Borac nikad ovako nebi bio kaznjen
mozemo mi i bez istoka,svi na sjever i zapad protiv borca🫡
Jesu to oni što navijaju za pitare da bi ih zvali 'Sarajlijama'...?
Ovi zločinci tzv „Horde zla“ su gori od Delija i Grobara. Oni kažnjavaju svoj klub redovito i svim mogućim predmetima udaraju na klub! Dobro da FK Sarajevo upošte i funkcioniše više od silnih kazni!
Ajmo sad istocnjaci svi kolko ko moze i da se pomogne klubu.
A šta ćemo sa 100 000 KM iz jedenjeg dijela ?
svi će preci na zapad prema jugu i cao ionako imas svaki put na istoku par morona koji bez razloga psuju policiji i igračima pa čak i Mirvicu
Haos je na svim stadionima, najviše u Širokom, Mostaru, Banjaluci…. Ali TZV Savez to ne želi riješiti. Poseban im je merak iživljavanje na FK Sarajevu. To, vidim, svi podržavaju, čak i Klix - “objektivni”
Pa šta bi trebalo??? Pustit ove nadrogirane zločince da haraju… ovo je daleko najgora grupa budala u cijeloj drzavi. To su bolesnici i njih treba kazniti a ne NK Sarajevo, nije klub kriv što su budale kupile ulaznicu došle praviti nered, ali to svi klubovi plaćaju za svoje budale… to je kriva prvo policija a onda ostali organi obezbjedjenja i straze!!!!
Protiv sam onakvih budalastina ali ovo samo Sarajevo moze dozivjeti i par jos klubova. Nikad Hr ili klub iz Rs-a
Nemam ništa protiv toga. Ali gdje su kazne za ostale? Kada je zatvoren stadion nekome ili samo jedna tribina. Navijači ovog istog Širokog zapale pola stadiona u Trebinju ne dobiju 15 maraka kazne, a Sarajevo zbog 10 baklji na istom tom stadionu dobije 45 000 kazne. Zašto se strogoća trenira samo na Sarajeva? Mislim, ja znam, Sarajevo je trn u oku svih neprijatelja BiH kao države. Želju su kupili za klikere, Velež je politički projekat. Samo je Saraj’vo ostalo.
Dobro to, to je drugo To je bilo u trebinju, a Škripari su Ustaše, nije lako s njima se zamjerati, i ovako je savez na udaru od svih ostalih klubova! Sarajevski zločinci su navikli kaznjavati svoj klub pa tako da je to postala tradicija!!!
Kakve veze imaju ratni zlocinci sa fudbalom. Daj ne kenjkajte . FK Sarajevo je veliki klub i treba da ima navijace kao nekad da cijene klub i strucni stab. Ovaj Mirvic ,covjek se satra da ovaj klub uvede u elitu al dzaba kad imas ovo sto imas.
Samo tako, dok se ne opamete. Uvesti korntrolu na ulaizima i bagru ne upustati u stadion. Pod pojmom Bagra prioritetno su ovi koji unose pirotehnicka sredstva u stadion.
Malo su ih kaznili koliko su zasluzili
Velicaju se ratni zločinci, stavljaju se zastave sa njihovim likovima, to je sve normala. A za par baklji suspenzija stadiona i tribine. VICO ODLAZI