Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam navijač Zrinjskog ali kad gledam pojscanja Sarajeva a isto važi za Zrinjski zar mi stvarno nemamo talenata valjda i u nas neko igra ne igraju svi videoigre ili se jako loše radi u mlađim kategorijama
Samo su talovi izgleda važni. Ko više gleda našu djecu.
Ma samo se gleda interes i da uzmu sebi pare u džep
Bravo za skauta, prepoznao je u njemu nesto sto nisu u Hr ligi silni skauti, a nasa djeca ne mogu dobiti priliku...za mnogo manju lovu..
I dalje kupuju neke lijeve igrače.
Liga nam je postala razvojna liga za HNL
Kad procitam pojacanje nije mi dobro. Isto tako me nervira kad objave da se djele penzije . ..dobra vijest za penzionere ma haj ba
Znaci jos jedna sezona patnja
Izgleda da je presusila kasa kod Mirvica a i amidza stego kajs
Koga boli vrsnjak za Torpedom
Ovaj Zrinski Osjecko najbolja ekipa u 2 ligi Hrvatske, prodao zadnju utakmicu u direktnom okrsaju Sibeniku da udju u 1 ligu. Ko je imalo pratio zna sta pisem.
Jeste cirkus od kluba djece mi hahahahahahaha
zeljo da igra u talijanskoj ligi zvao bi se sadakasolo
Sto ce vas Zekic zeznuti kao nas Bruno
Onaj migo Tatar je dosao iz druge hrvatske, pa je prekucao ligu, zrinja doveo haos dobrih igraca iz iste lige.Mogao bi biti dobar igrac?
4 godina bez titule, 3 godine bez trofeja. Da li sa ovakim igračimo realno može Sarajevo do nekog trofeja? PS, a da nije neki turnir ili da ne budu šampioni priprema, nego ovi trofeji što se pikaju.
Ma sjajno, idemo dalje, po pjačanja. Ima iz Slavonca jedan vezni, kupite ga
Zeljo se najozbiljnije i najopasnije pojacao zasad,ovi ostali nisu vrijedni paznje