Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katica se pere nakon zabrane gostujucih navijaca na derbiju. Ako mislis da ces nam zamazati oci - NECES! Mi ipak imamo malo vise pameti i obraza od vas politicara!
Katica S M R A D
Ma jasta, pucnjave u gradu svakodnevnica, ali je problem baklja navijava.
Velahavle. Po gradu se rokaju svaki dan kao da smo u Meksiku, iz policije se zale da nema ljudi, a ovima besplatno daju usluge, sto znaci jos manje policije na ulici, a sve placeno iz budzeta. I sve to za par godisnjih ulaznica za ministra i drugove
Cekaj, zar je problem baklja navijaca?
a ja moram platiti kad me zaustave lolllll
Jesu li barem policajci bili više placeni jer moraju na utakmicu
Nikad gore u MuPu stanje vjerujte mi na riječ
Ne mogu da vjerujem da se dosad nesto placalo !? Klub placa policiji da bude tu i onda policija maltretira navijace tog kluba ? Zar policija tu ne treba biti u broju proporcinalnom riziku od nereda ? Valjda ako policija procjeni da na derbiju nece biti nereda, a bude ih, oni snose odgovornost za losu procjenu.
U zamjenu da nas mozete do gaca skidati. Ko uopste izdaje nalog za pretres fizickog lica presretnutog od JZP MUP KS? Pa ako si navodno sumnjiv budes istresen iz gaca? Je li to legalno Kantice?
Katastrofa organizacija, nemoguće gledat derbije
Zar Real Madrid nije privatni klub? najbolji, najbogatiji, najmoderniji sve naj? zasto se njima daju olakšice?pored toliko hvalisanja o platama,ulaganjima,igracima iz J Amerike oni u istoj ravni kao Zeljo!
Sto bi se zelji dale olaksice? Sami ste sebe pokrali ko i svaka drzavna firma
Nece placati klubovi ali zato hocemo mi koji pubimo budzet i odakle lova za to a nema evo ni nakon trece odluke da se bez poreza isplati pomoc radnicima KS nema para za to ali ima za gluposti i privatne klubove
placas svakako nesto pa sad gdje ide kakve veze ima, nit ces manje nit vise
Eždeo eždeo eždeo samo boooke samo aljo reci hin jaranika reci hinnnnnn
Na sta oni budzetske pare troše samo da se dodvore glasačima..
predizborni populizam
i vrijeme je bilo!
@vrabac zna li se kad je korida na Kosevu?
I nek trojka podnese ostavku, dopli tamvaji, grole, sad ovo. moraju otići.