Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zapadu jedna manji gradic od 20.000 do 50.000 stanovnika ima vise skola univerziteta bolnica fudbalskih i drugih sportskih terena nego Sarajevo Tuzla Banja luka.
Selendra u Belgiji od 40.000 stanovnika ima dva klinicka centra tj dvije bolnice velicine po tri vojne bolnice. Hestegsamokazem
Ali je Sarajevo zato po funkcionisanju najvece selo od svih ovih
Wolsfburg je u principu VW-klub jer ga oni finansiraju, Leverkusen ima medicinskog giganta Bayer za ledjima itd itd.... Bez love nema elitnog sporta... PSG = Phllips Sport Verein etc..
Cudno je da je glavni grad jedne drzave veci od nekoliko gradova u ligama petice????
Pa nije ni Hoffenheim iz Sinsheima, već sela Hoffenheim. Samo igraju zadnjih 15-ak godina u Sinsheimu
Mi smo liga šezdeset osamdesitica, puno jača od lige petice
mladost iz velike obarske koja ima 20 kuca je igrala premier ligu bh
Na zalost Sarajevo nece imati predstavnike ,dok god se u upravi klubova Želje i Sarajeva vrte seljacine ciji je domet razmisljanna velicina njihovog nosa..Trenutno ljudi koji se razumiju u fudbal,ne pitaju se nista..a papci koji imaju pare vode glavnu rijec A njihov je cilj da sto vise love za licnu korist izvuku iz istih..
Eh, da je problem u samo jednom gradu. Sta mislite , kolika je ekonomska moc i najmanjeg nemackog grada u odnosu ne samo na bih gradove vec uopste na ovim prostorima?
Mnogo vece kvadraturom ekonmski smo Qarina za svaki grad
Statistikama nema kraja. većina su bezveze upotrebljavaju za uljepšavanje
Čista budalaština...čuj Lens ima manje stanovnika od Cazina...
Džaba što su manji gradovi po nekoliko puta kad imaju više novca 20 puta stabilniju zemlju, tržište vrhunsko, tj. ekonomiju i ligu koja nije namještena i gdje se politika ne miješa u savez.