Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba jasno i glasno reći: nisu to nikakvi navijači, nego huligani. Navijači navijaju i bodre svoj klub, huligani divljaju i rade štetu. Razlika je ogromna!
2018e kad sam igrali sa atalantom sarajevo je platilo 400000 maraka kazne jer su debili unosili i palili baklje iako su upozoreni da to ne rade. Ne mozes biti navijac a klubu stetu raditi.
E hajde klosari iskupite pare i platite ako volite klub ?
Bravo, bravo , bravo
vise su ovi u trebinju napravili zla u proteklih 30-ak godina... steta sto nisu pregazili sve redom kad su vec krenuli pa da se digne iz temelja jedan novi grad
Vico pozdravi najmilije, majku ti j.... !!!!!!!
I treba im tako. Vječito sranja njihovi navijači prave, i uništavaju šta stignu. Kakav klub, takvi navijači.
Stadion on ne vredi 40.000 Srpska laž
Ma jel ko čuo možda da je Džeko prešao u Fenerbahce ?
Ime im sve govori!!!
Vico.. odlazi
Nezapamcrna kazna hahahaha a de niste trebali
Ja odavno pišem da je uprava fks odron teški i muljatori ali horde zla su samo dno.Nešto kao oni postavljaju uslove,a grupu im predstavljaju djeca od 18 g i ovi pisači parola.Prvo sebe reorganizujte sramoto za nekadašnje hz.
Ne vrijedi im čitava trebina toliko ali hajde da vidimo kako će se kazne sprovodit kod drugih naročito kad je Borac u pitanju.
vicooo sjeme ti hebemm
opet bosnjo nasjeda glupi,da komentarisee...pa ljudi ovo je otimanje para Sarajevu nisu đomci nista uradili u Trebinju