Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzas od utakmice, niti jedan klub nije zasluzio prolazak. Treba ih odmah izbaciti. Tacno mi je zao sto sam potrosio 2 sata svoga zivota na ovaj pokusaj utakmice.
Joj al ubijam lajkove :D
Aha, al ce taj komentar bit negativan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajd kontma prije tekme, nek pobjede pitari nek idu dalje drago ce mi biti, al kad sam odgledao tekmu, Boze pomozi
Ako je ovo kvaliteta drugo plasiranog tima iz BiH lige onda neko na 9 mjestu moze komotno od naredne sezove da pokusa pribaviti pokojeg igraca iz San Marina, Gibraltara, Andore...
zrinjski sam kudio na poluvremenu a zabise momci poslije 3 jes da su malo stimali i nastimavali al 3 komada su legla u gostima a sarajevo jedva jedan.. tuga jad i cemer
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Željevci mi dobili (jedva), ne smijite se sačekajte vas pa da vidimo!
Dominantno nema šta... :)
Who is amateur!? Sramota za "Veliki" klub!
Kaze... Amateri zadovoljni. Koji? Naši il njihovi? ccc
pa kaze : svake druge subote se osim slagira,hitna s upaljenom rotacijom kraj kuce ga ceka ,amaw pita sta te babo tako zegnulo to sam ocekivo tamo nekad kad budemo igrali s Plzenom na na na na na na na
jesi duhovit ko vo
Bravo majmune, evo ti banana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo nek je moj sin bolo zadovoljan i sretan,ali nek mu niko ne kaže da su ovi iz LIBERATISA zapravo šankeri a ne fudbaleri eto toliko vas molim.
Bruka i sramota za FK.Sarajevo i uopste za BiH premijer Ligu
znao sam ja da su talijani nezgodna ekipa hahahhahahahhahahah VOLIM TE ZELJO!
ubise vas konobari hahahh
Hordama svaka čast, ali sa onako očajnom igrom igrači nisu zaslužili da ih 3 osobe bodre na tribini. Pozdrav iz Tuzle.
Ljudi, Sarajevo ili bilo koji nas klub ce za par godina ravnopravno ucestvovati na evropskim takmicenjima. Ali nije to poenta. Umjesto supljih komentara, podrzite koaliciju 1.Mart, za nasu BiH! Onda necem gledati kako da se nosimo sa klubovima iz san marina nego iz Engleske i Spanije.
Provjerite kako zaraditi polako ali sigurno i bez puno muke do 1000 eura mjesečno. Kvalitetnim i pametnim ulaganjem razvedrite svoju budućnost. Ovo nije reklama poput svake druge koja obećava sigurnu zaradu preko noći. Moj način je spor ali učinkovit. Pogledajte na mojoj web stranici razjareni-bik . blogspot . com (upišite spojeno bez razmaka). Sigurno da preko noći nećete zaraditi hrpetinu love, ali kroz nekoliko mjeseci možete zaraditi za solidan autić. Ne radi se o dojavama ni namještaljkama već o utakmicama koje su analizirane do srži i iza svakog para stoje čvrsto argumenti zašto ga igram. Godinama sam u kladionici i živim samo od klađenja, jer dok nemate druge prihode ni primanja morate posvetiti vrijeme tamo gdje ste najbolji. Dnevno provedem 6 do 8 sati sastavljajući listiće za klađenje. Pozdrav svima.
Što se ti onda Tomislave ne obogatiš? Jesi li velikodušan pa želiš sa nama da podijeliš svoje obilno znanje za simboličnu cijenu ili hvataš malodobne levate da ih peglaš?
Musemić je najsmješniji trener na planeti, na pitanje "da li ima išta pozitivno iz prvog poluvremena" on odgovara da su dobro igrali, ha hu, al čovjek mu naglasi da igra sa AMATERIMA on opet priča kako su dobro odigrali i da nekaju sreće. Msm, fk Sarajevo ima šampionsku generaciju al 2054 godine :)
fakat al fakat ovo svake godine sve smijesnije pa zar nemogu jedne godine nabit j3benu kondiciju pa da bar imaju vise kondicije od ovih konobara i onda kazu nisu imali srece a od 60 min svi se vuku po terenu. to izgleda za kondiciju isto treba imat talenta? a ja pojma nemam sta ovi kospicari hoce i sto se volko pusu oni svoju tekmu jos ni odigrali nisu , sta ce tamo tek bit hocel uspjet izvuc nerjeseno a valjda hoce red bib bio poslije ovolikih poraza i oni moraju jednom (statisticki gledano) izvuc nerjeseno. samo da nas opet ne obrukaju nasi osvajaci duple krune.
Kakvi god da smo, mi igramo europu i u augustu, dok neki ispadaju i prije tekme... Barem ćete imat' priliku gledat JEDINI europski klub iz BiH, kao i svake godine :) "seljo seljo, evo ti ga evo, pa sa njega gledaj SARAJEVO! "
Europa se igra sine od septembra :)
Pa ja govorim o 3. pretkolu mamlaze,nauci me!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)