Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imas sve uslove, pripreme, avionom ides u Umag, imas 100 x skuplju ekipu, primanjaa redovna, i ne mozes Slobodu izbaciti iz kupa bez penala. Dobro sam ja rekao protiv Kopera, da nema od nas nista da ce ovo sve biti veliko mucenje... Nema ovde nikavog napretka ni od Rozmana, ni Ibricica nikog... Ev prva tekma odmah mucenje..Iliev svaka cast..
prva tekma u sezoni smirite se
Sta se imam smiriti gdje je igra ? Sta ti ovde vidis pozitivno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Penaranda hahahahahahahahahahhahahahahahaha
Penaranda sine sta uradi hahahaha
Pucaju li cirevi ??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nevjerovatna je reakcija hejtera. Vise analiziraju FK Sarajevo, nego klubove za koje navijaju. 😆 - Za utjehu im. Sarajevo ide dalje.
Dobro ruzan stadion. Nazalost.
Prva utakmica i odmah drama hehehe. Napredak u igri sam takav te s obzirom na vidjeno navijacima do kraja sezone nece trebati noktarice.
Vrancic i njegovo iskustvo fale Sarajevu. Juraldzija je tip igraca koji rastura smirenost u igri...ali valja Ibricicu od plate davat procenat..
Najjaci su manijaci sto komentarisu, a Zelio ispao od iste Slobode.
Sta kaže Ibricic Real Madrid za sve klubove u Premier ligi hahah
Treba li golman stajati na gol crti ili su neka nova pravila stupila na snagu ?
Sarajevo je prevelik zalogaj za nas, to se vidjelo narocito zadnjih 20 minuta kada smo strasno pali. Ipak, nasim momcima treba pruziti maksimalnu podrsku, izvukli su maksimum protiv ovakvog protivnika. Boljih igraca ima u Slobodi od onog vaseg Penerande. Hvala Hordama na transparentu.
Zlatni zmajevi evropski prvaci u karateu
Da su igrali jos 90 minuta ne bi dali Slobodi drugi gol hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,suspendovati golmana Famosovog gradskog rivala
Listica ce ih razbiti na gradskom stadionu abd
Koju ćeš sad šuplju priču pričati na presu Rozmane ? Koja je ovo formacija, izbi nabi ? Samo perite pare preko kluba uskoro ćete i vi završiti kao i Hodovic i ovaj specijalac
Kapetanovic iza igraca i go
Sad kad dobiju Svinjski u cetvrtfinalu,pa ih Svinjski vrati na fabricka podesavanja
Koliko samo bezvoljno i neozbiljno igra ovaj kako se zove Penaranda kao da je Sarajevo na nivou pofalickog