Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda Ilijev jest primio glupe golove ne mozda nego sigurno. Al ljudi dragi vidi te ko nam je ostao ko vratar. Meni ovo nista ne sluti ba dobro.
Branio 12 tekmi fasovao 17 golova, pola vam 16 metara. Hiros mi spuco sa trolejbuske stanice . Sahinovi za 17 tekmi primio 15 golova.
nikad losiji nismo bili na papiru ,fale kvalitetna pojacanja minimum 6,7 igraca a vec malo ima do prve tekme u evropi nezz sta cekaju trebali su vec poceti dovoditi
Ako ne dovedu 1 napadaca 1 veznog i 1 u odbarani ali klasna igraca ne neki polu proizvod ili istrosene mustikle nema od mog fks nista moze doc Murinjo
Ovaj samo penale dobro brani..ostalo prosjean golman..
Relativno dobar golman, odlican na izlazcima na loptu, ali brate skoro svaki gol je primio van 16m.
Idemo jos, Soldo noga, Julardzija, Rogi, Matanovic, Durakovic, velike plate uzimaju a bezveze igraci.
Povrijedjen doao, to je drzava znala. Ko sada treba da odgovara za dovodjenje povrijedjenog igraca?
kako je branio s takvom povredom haj mi samo to objasni molim te
'rave iz SFK-a!
Ko mu nije na gol osutao nije ni zabio. Dolazi novi golman, momak nije htio da bude dvica i otisao, posteno. Rogic nema problem da bude klupiran.