Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hamzić je bio kapiten Tekstilca iz Dervente a oca mu znam i iz vrlo je skromne porodice znači da teorija o "babinom sinu" ne pije vode.
Super
KADA SU 2013 JAKI KLUBOVI POKAZALI INTERES ZA RADOVCA NJEMU BILO 17 ALI SARAJEVO MU ODNAH PONUDILO UGOVOR. POTPISAO ZA PLATU OD 600 KM UZ NAPREDOVANJE ZA RECIMO GODINU BI DOŠAO DO 1000. A STAVILI MU ODŠTETU OD 250OOO EURA ILI TI POLA MILIONA KM. ČAK JE ZENIT DAO SARAJEVU 20000 EURA DA GA PUSTI SA NJIMA NA PRIPREME U ANTALJU HOTEL TITANIK.ZADOVOLJIO AL BIO MALOLJETAN SARAJEVO KAO STVRA TALENTE ALI IH I UNIŠTI. UZGRED BIO SAM NA POTPISU UGOVORA. EDI
Vedad Suljić defintivno momak za prvog tima
Pošto vidim da ljudi nisu upućeni, potpisan je sporazum kojim će se "forsirati" mladi igrači. Čak nije ni fokus juniora rezultat nego stvaranje igrača. Ni sam nisam vjerovao dok nisam vidio da su za taj posao kao njihovog trenera postavili Dženana Hošića bivšeg igrača Sarajeva koji je istinski ljubitelj kluba, ima veliko iskustvo u radu sa mladim i prije svega, jako pošten čovjek
Jedini klub iz BiH koji prodaje mlade igrače i fin novac zarađuje.
čeka ga Radnik Hadžići
Čim je sa akademije, 0onda je innečiji sin ko ima para. Talenat je upitan.
Nismo zmeljo da nam u akademiji igraju samo babini sinovi. Sarajevo od akademije zaradjuje milione a vi se sirotinjo kupajte.
ne lupetaj pinggeorge
sta je bilo sa Bijelonjom? Momku ste trazili pare da nastupi sa seniorima.. najbolji strijelac bio
Đaba da je na deset godina kad im ne daju šanse
Kako ne daju, Sarajevo jedini klub iz BiH koji prodaje mlade igrače. Totalno neutemeljeno pisanje.