Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hadzija, sta nam to radis hadzija. 15 veznih igraca imamo i jednog ipo stopera. Mali Irfan zamjena za Musu, pa mi ni bekove nemamo.
Bitno je uzimat pare od clanarina. Kvakitet treninga i kolicina utakmica je nebitna .
Ali vas karaju ovi hrvati!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U ovoj ligi svak svakog dobije. Ludilo
BRAVO BOSNO 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🐉🐉🐉🐉⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Ludilo da Zrinja dobije Sarajeva, bgmi
Ma bice to ok Kaze dudic dajte vrenaena i pustite da radimo Vremena na pretek uslovi top znaci nemas opravdanja rad i samo rad
Sta kaze ferguson ili ti ga arteta jel cestito igracima i izvino se navijacima
Vrati sa posudbe Dupovca i Hebibovica bolji su od ovih.
Sta cete ocekivati od ekipe gdje ste skupilk sav bivsi otpad uoravo iz Zrinjskog. Ozljedjeni Anicic, upitni Mulahueseinovic, nikad ostvareni Kobiljar, pa proslih sezona Milicevic i Mesanovica. A da ne govorim da vam u prvoj postavi igra Frane Cirjak koji veze sa vezom nema a igra vezu . Dakle 😁
Sarajevo ima.samo jednog spica Mersu ne racunam on je tu prima platu jos gpdinu dana . Ima jednog stopera 5 pokusaja veznih igraca. Cirjak je najlosiji vezni igrac lige .
Zrinjski zadnji ima pozitivnu gol razliku a Sarajevo prvo negativnu kako to?
Nemanja 127 golova u PL a moze jos par sezona. Duuuuugo ce bit na vrhu Nemanja
Naprijed Sarajevo.....podrška stručnom štabu ,igračima i predsjedniku....mahalaši odbij te Alternative nema.....FKS❤
vode 4:1 i Zakirovic ljut haha ,tri ekipe su bolje trenutno od Sarajeva a Dudic je obećao Evropu,teško sa ovom igrom
Sta kaze Dudic
Nije sve do trenera, ekipa je loša do bola a pogotovo je zadnja linija odron. Preplaćenim manekenima se treba zahvaliti a priliku dati akademcima koji će zemlju da grizu od želje i motiva za dokazivanjem. Bolje sredina tabele sa svojom omladinom nego finansijska dubioza sa ovim wannabe pro fudbalerima, čitaj nargilašima.
Zrinjski je organizacijski i klubski daleko ispred ostralih timova. Kod njih se sve zna ko je za što zadužen
Vas je Fedja Alex Ferguson 😁😁😁
gazi smijesno sarajevo☝️☝️ zrinjski hercegbosanski ponos☝️☝️
čč