Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na 37 utakmica 16 golova i 15 asistencija u luksemburskoj ligi ciji klubovi igraju grupnu fazu za razliku od nasih tako da je ovo pojacanje za FKS !!!
KAKVA BA STATISTIKA LIGA LUKSEBRUBA DRUZE
Drug ova fola bi nasu cirkus ligu ko od sale uzela. Luxemburg se opasno pojacava u fudbala.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E ovo je vec neka statistika a ne dovodjenje igraca +30godina koji su zadnji put igrali prije godinu dana, ovo vazi za sve nase klubove generalno.
Menadzerski.
Nadam se da moze pokriti i poziciju stopera. Hadzicu nije Andrej Martinez pa da kazemo da onako gabaritan moze biti stoper. vratite momka na njegovu poziciju i dovedite provjerenog stopera od 25-26 godina a ne povrijeđenu skulu na zalasku karijere.
Nadam se da moze pokriti i poziciju stopera. Hadzicu nije Andrej Martinez pa da kazemo da onako gabaritan moze biti stoper. vratite momka na njegovu poziciju i dovedite provjerenog stopera od 25-26 godina a ne povrijeđenu skulu na zalasku karijere.
Nekad veliki talent u Bundesligi ? Koga briga, da je valjao igrao bi... sigurno je u bundesligi stela radila a ne kvalitet. Njemu sretno svakako ali ovo nisu pojacanja ovo su samo osobe koje znaju pravila fudbala i ponesto imaju tehnike
Odakle ih više izvlače u pm,onda će reči navijači problem 🤮
Covjek ofanzivni vezni ili povuceni spic k'o Nemanja Bilbija nema veze sa Kapicevom pozicijom.Ma moze kod nas svaki igrac igra sve pa se cudimo sto 5:2 protiv Tuzle.
P dragi Hadzicu nama fali stoper koji se eto ne moze sada dovesti a moze u sredinu gdje kad dođe stoper Đokan ode na svoje mjesto i sredina rijesena. Opet si Hadzija poceo mutiti nece na dobro. Ako te HZ uzmu na zub bude lose.
Ma kod njih bi prop'o i orginal Pjanic a kamo li ovaj dupljak.
Daj Boze da od ovo ista bude. Igrao Ligu Luxemburga.Kakva Borusija jos jedan na platnom spisku nego neka neko pita Hadzica sta je sa Rasidom
najsmojači....💪💪💪💪💪💪
PA MIRVUCI DRAGI MOZESLI DOVESTI NEKO PROVJERENO POJACANJE SVE NEKE LIKOVE KOJI NISU SASTAVILI SEZONU I KOJI CE UZMATI 5 DO 10 HILJADA MARAKA JA NEZZ KO VAM SKAUTING RADI
Dobro dosao u pravu raju
strašno pojačanje