Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tanko brate sarajevo, ruku na srce. Bez ziljkica isto 3 igraca manje, hasic solidan, ostalo uzas
Kolumbija,giganti ,divovi,cijeli svijet nam je kalina teska...podsjeca me sve ovo na cirkus kolorado iz nekih western filmova
koliko je sarajevo para uložilo ovo je cirkus
U 4 grada se igra dobar nogomet u BiH,to se i po tablici vidi... Sarajevo,Široki Brijeg,Mostar i Banja Luka
ovi goškani odigrali sa 300%,ostale tekme ce se naguzit kako kome,sudija katastrofa
dobra tekma
Kaze neki sdobot da Sarajvo igra bolje od Laska nekidan hahaha kad ono se spasavaju protiv cetvrtog po snazi hr kluba u bih hahahah
Ma lako nam je za Semira ,nego NARODE BOSNE i HERCEGOVINE sta cemo sa konakovicem, njivom i fortom, hocemo li im pustiti da naprave PALESTINU od Nas! Moramo ih ZAUSTAVITI!
FK Sadaka
Simone,Simone otjera ti četiri igrača što je Ajla dovela i tjeras inat Mirvicu,skupo će te to kostati
Sljedece kolo protiv Zrinjskog ce kristalno jasno pokazati koliko je Sarajevo nazalost slabo.
Ismir Mirvić, grobar kluba ali nikako da shvate silne Horde glupe. Pa šta je bilo ??? Nema vam Ajle, Sabrine, nema ni Mirze ni Dudića. Pa ko je kriv Hordice a???
Ismir Mirvić, grobar kluba ali nikako da shvate silne Horde glupe. Pa šta je bilo ??? Nema vam Ajle, Sabrine, nema ni Mirze ni Dudića. Pa ko je kriv Hordice a???
Nista od Sarajeva. Mirvic i Rozman bi se trebali ugledati na kolege iz gradskog rivala. Sa znatno manje ulozenog kapitala, bolji rezultati.
Eno i xajdyk podudlo
Posteno govoreci gledam one trabante u dresovima i ne kontam da ono jos nekonplaca da igra. Toliko neznanja antitalenta i antifudbala nisam odavno vidio. Amaterizam teski. Zar je moguce da ovoliki grad nema svojih 11 juniora koji mogu igrati na onom nivou…”nivou”.
Nista od Sarajeva ni ove godine. Stroga pusiona.
Rožman hajd u tri lijepe p materne onako jaranski kad ti kažem
@Jojmene Jojtebe