Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO BUŠI!!!! ALI GRME HORDE KO DA IH JE 20000!!!! NAJJAČI
Ima i vise od 2000 na 2 tribine
Poruka Horde: Vaš prljavi obraz i karakter zaslužni su da vam se **** ***** !!! Podrška Husrefu Musemiću!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SARAJEVO SIAMO NOI!
Poruka Horde: Vaš prljavi obraz i karakter zaslužni su da vam se **** ***** !!! Podrška Husrefu Musemiću!!
E moj Bošnjo sad kada te nema, meni fali meni fali da mi neko kaže stani, stani mali stani mali :(
Đe je Igmanu petokraka nestala, ova tačka ni ne izgleda prirodno.
Uh, ko sudi Široki borac?? Borac to mora na silu dobiti. Biće krvavo.
Tabela zrinjski, borac, sarajevo zadnji gosk, sloboda
nisu opet Zrinjskom do koljena
Mene bi bilo stid takvih komentara i dizanja a znam poslijeratnu istoriju kluba koja samo bruka ime kluba... Toliko kritika petljanja plača na racun Zrinjskog Borca a protiv koga oni igraju i pogotovo kako a od koga bi ispadate bruka
Sad je vjerojatno super sudenje nema primjedbi...A covjek kada dobiju Kalesiju pomisli po njihovim komentarima da su Real Madrid a ne da ispadaju u pretkolu pretkola od predstavnika Kirgistana Tadzekistana
Da je prvenstvo regularno i da su sudije regularne, Sarajevo bi bilo prvak ove godine. Ali. Dok savez i fudbal vode politike, i to SNSD i HDZ. to je nemoguće.
Koliko god da nas sabotiraju, treba se boriti kao i do sad pa nek bude šta bude, nek ostave srce na terenu a podrške se iskreno nadam neće faliti
Pa hajde doće i SDA na vlast,pa će biti prvenstvo regularno za Sarajevo
Pa realno koji crni Igman?! solidna ekipica al za Sarajevo su šaša! nek puste Sarajevu 5:0 a ne da "nasi" klubovi protiv Zelje i Sarajeva zapnu zivotom..kad moze Borac stimat mozemo i mi!!
Namješteno.ba
kme kme
Kočijaša podržavaju huligani
Mali plavi mitomani intenzivno prate Sarajevo, opsesija vazda bili.
Navijač sam Želje i nemam komplekse, koliko su vas oštetili trebali ste prvi biti.
Hajde ne glupiraj se ,samo balavci mogu tako nešta napisati, nismo mi Zvezda i Partizan da se tučemo i mrzimo ,gradska raja vazda bili i ostali a ljuti sportski rivali u fudbalu,to divljanje su nam nametnuli drugi,odnosno mi kopirali od onih iz Beograda!
Samo gazi !!!!!
Baznijanski Real Madrid!!!!Hala Saraj Tehe Ran!!!!Inšalah,mašalah,aferim,tekh Biiiir,alau gepekt najpoznatiji uzvici tokom utakmice navijaĆa dotiĆnog kluba!!!!!!
Sokolac nije daleko, samo trebas uci u sanitetsko vozilo.
Pustiti Igmanu koji gol u nastavku a ne zabiti ni jedan.
Vidjet cemo hoce li se Igman ovako sklanjati i igracima Zelje
mitomane
oooo mitomaneee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)