Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel neko stvarno vjeruje da se lopta ovako može odbiti od ruke koja je u slobodnom položaju? Morala je udariti u puno tvrđe, inače bi je ruka uštopala i lopta bi pala pred njeg.
Pogledao snimak. Pogledao kukove. Ovo se zove penal i crveni karton - SVUGDJE NA SVIJETU, osim na “sređenoj utakmici.” Zahvalite Vico.
Vici*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja kretena braćo moja mila
Nije penal, sve cisto 👍
Idi zapali se dizelom
klub bez obraza i časti
Ne znam ljudi moji kako krivimo sudiju u ovoj situaciji, navijac Sarajeva sam, pogledao sam snimak bar 20 puta, i priznajem na prvu aam mislio da je ruka, ali kad pogledas puno puta i samom logikom se skonta da mora bit kuk. Od ruku se lopta ne moze odbiti ovom jacinom. A i da jest ruka, kako ce sudija vidjet ovo sve kroz gomilu igraca dok mi poslije 20 puta gledanja ne mozemo odluciti da li je penal?
Cuj kukovi ne lazu hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,a vidi se iz aviona da je igranje rukom
Kako vam ide rashladjivanje protiv GOSKA m...e vam j....o
I sta kazu nije penal hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,kazu bilo lafo 8500 papaka na Lavoru hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,ma kako da nije,bilo vas je 80000 hahahahahahahaha,kakva papanska laz j...m li vam tetku u slezenu
lavor je za krezavu sugavicu nou camp
LOPTA SE NE MOZE OVAKO JAKO ODBITI OD RUKU, POSEBNO NE OD RUKU KOJU IGRAC POVLACI
Igrac drzi ruku uz tijelo, da je tom logikom lopta isla u kuk ne bi ni pomjerao ruku, a ruku je pomjerio da bi odbranio cist gol, sto niste jos malo nastavili snimak kad se cese po ruci a ne po kuku
Ja gledam 5x ne mogu da odlučim, treba razumjeti i sudiju
Inace ruka odleti sama od sebe iako je nista nije pogodilo 😂
Debilu ruku je povukao iza ledja prije nego je lopta dosla do njega bas da ga ne pogodi u ruku
Ljudi, nesto cudno se desava!!! Na klixu cijeli dan nema vijesti o smrdalju Djokovicu!!! Nestto nije u redu!
Kao navijač Sarajeva sam jučer, a i danas komentarisao sa rajom da je Velež oštećen za ovaj "penal", ali kad sam maloprije vidio ovaj snimak jasno je da penal nije bio. Samo dušmani i mitomani će nakon ovog snimka reći da je ovo penal. Treba biti realan bez obzira na rivalstvo.
Pušite ga dušmani svim PITARIMA!!! ONAKO,LEŽERNO!!!
Moj konsultant za neuropsihijatriju je bio dr. Radovan Karadžić. Kakve su bile njegove metode, ne znam. Nikada nisam čuo nikakve žalbe. Volio se pojavljivati u javnosti. Naginjao je pjesništvu, imao izdate knjige i bio je čest gost u Klubu književnika. Bio je i sportski neuropsihijatar u FK Sarajevo, kazao je Karkin za N1
Ovo je u poredjenju kao da Severina dokazuje da nije pila na brodu
Tacno se vidi da je glavom igrao 😂