Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hasic bolji od 90% trenutnih reprezentativnih igraca
Ionako nemamo desno krilo, mogao bi komotno igrati
Skupimo 20k za Hasića da bude pozvan u reprezentaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Julardzija, Mustafic i Buljubasic vezni u barazu kunem vas se idemo na Evropsko.
pepas li ga na julardziju
Kako da ne, igrali protiv mrtve Tuzle.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zanimljivo kako znaju igrati leprsavo kad hoce, Catakovic malo sebican ali mu je udarac prejak pa mu mnogo vjeruje i iskoristava to do max, vezni red odlican, Hasic preso nasu ligu davno, i zamislis se kad vidis onog Ziljkica u rep., buducnost nase repke je Buljubasic ako mu sljedeci klub bude dobra odskocna daska.
Najvise me smeta da Sarajevo nije pobijedilo Slogu,lako je Tuzlu rasturiti nazalost
"Utakmica na Koševu počela je na potpuno nevjerovatan način. Umjesto da se igra, prvih 90 minuta utakmice proteklo je bez igre jer su nogometaši Tuzla Cityja klečali na terenu" -onda ih je Sarajevo na guzove dobilo
Pa ti kleči
Citiram: "Hasic bolji od 90%... " U kojoj ligi? Koliko dugo igra ovako? Kakav je u "evropskim" utakmicama. // PS: A moze i ovako. 20 000 eura Vici i Misketu, pa da ga vidimo u reprezentaciji.
Mali Mirza Mustafić još ovu polusezonu i ode van. Nek ide zaslužio je. Budući zadnji vezni reprezentacije
hamzaaaaaa ♡
Hasic igracina , nije on za ove nase lige..
Trening utakmica, rutinski, cestitke!!!!!
sex
potop
da nam sudije nisu ukrale dva boda protiv Borca, sad bi imali 33 a borac da nije dao gol Želji iz faula nad golmanom sad bi borac imao 30, samo, da ne spominjem krađu sudija na utakmici borac Posušje, ili recimo utakmicu borac sloga kad je sloga morala da igra da trećim timom itd.
A da ne spominjem kradju na sarajevo posusje sarajevo velez sarajevo zrinjski itd itd itd itd itd
Plitak potok, rutinski... Igraj bordo bijeli 🇱🇻
Gledaj seljovaca sto su se uspandrcali po komentarima