Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftini populizam u sluzbi jedne strane. Cuj da se odgodi zbog odsustva reprezentativaca u pozadini a u gro planu zbog teske tragedije.. Naravno da nema potrebe za odgodom bez obzira na tesku situaciju u pojedinim dijelovima zemlje.
pa trazili su i prije poplava odgodu
@appleUser1696276450 Popu Šimi pobjegle krave.
Kome je do lopte ljudi izgubili zivote imovinu ,tragedija.Bice fudbala i poslije ali o tome ne treba sada razmisljati. Vandredna situacija proglasena i tacka.Volim FK Sarajevo i jedva cekao utakmicu ali sada mi nije na kraj pamet kad vidim slike iz Jablanice. Pomozimo kako god mozemo.
Gledaj pitara što pomagaju
POMAGAJU ??????????????????
Zašto novinar piše ovakvu glupost? Da Iskoristi priliku da ima viralni tekst? Da mu kažu tako je - nek si im reko? NEĆE SE IGRAT FUDBAL JOŠ SEDMICAMA. NE NASJEDAJTE NE KLIKBEJT ČLANKE. NIKOME NIJE DO FUDBALA. NAROD JE JABLANICI DA ISKOPA LJUDE.
Kome je do fudbala sad..
Avion Mostar -Sarajevo carter let
Pa kako doci na utakmicu, boze sacuvaj...Kod nas stvarno nece mozak ovi s vlasti da koriste ! Pa trebalo bi se sve skoro otkazati, sva desavanja, ama bas sve i napor u to uloziti ! Ono nije mala katastrofa, STIJENE su zavrsavale u dvoristima i to ne mala kolicina, nego sigurno TONE stijena !
Novinar piše gluposti. Zna se odavno da od utakmice neće biti ništa. Tužno je ovakvo nešto iskorištavati za populizam. Prije par dana je bila diskusija između Sarajeva i Veleža da li će se utakmica igrati jer igrač Gulliashvili mora da se odazove svojoj reprezentaciji pa tražili odgodu. Ali ovo je poplava i katastrofa. Pričati o utakmici je u najmanju ruku jadno.