Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I odmah u 25oj sekundi izmisljwn penal za Borac.
Najbrzi penal ikad
Gigović legenda FK Borca.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dovoljno reći Gigović......zato može i suditi seoske utakmice i turnire
IGRAJ BORDO BIJELI!!! HOĆEMO TITULU NA KOŠEVO!!! SVI NA DERBI!!!
Amar Osim je u jednom Podcastu rekao:"VAR nece promijeniti stanje u ligi ako Arena sport ne bude saradjivala jer to je Sjeverna Koreja televizija".Potencijalno igranje rukom u kaznenom prostoru Borca,5 igraca Sarajeva trazi penal,Arena ne pokazuje ponovljeni snimak,Jelic ne gleda VAR.Ali zato dijeli Sarajevu kartone lopatom.
Shega od lige ali imponuje pobjeda Sarajeva u Banja Luci. Nadam se da ce ih i Zeljo uzet
Stalno se žale na suđenje a ni jedne medalje ni plasmana u Europska natjecanja,,BOŠNJACI
Bliži se kraj i kamnjatima laganim tempom
Idemo štrumfove vratiti u praistoriju
Idemo štrumfove vratiti u praistoriju
Gigoviću dati da sudi ovu utakmicu je zločin. Ali niko se ne oglašava. Penal je bio smijurija Sarajevo napravilo 27 faula, borac 6 8 utih a četalji 1 Ovo je nepodnošljivo i niko se ne buni. Nastaviće sudije da pune Sarajevo kartonima.
Ova utakmica je pokazala svu besmislenost lige gdje savez odlucuje o prvaku i ucesnicima evropskih takmicenja.Dok u savez ne udju ljudi iz fudbala do tad cemo biti najgora liga u Evropi gdje cemo strahovati od ekipa iz Sna Marina ,Malte itd
Imalo je Sarajevo sansi, mogli su im komotno zabiti jos 3,4 komada...
To moji
Ne pomaze vico majko, ni Jelic iz širokoga, nit jatacii aaaa
Ne pomaze vico majko, ni Jelic iz širokoga, nit jatacii aaaa
Samo da spomenem sudije. AI ne da napisati šta su. Znaju oni.
IDEEE IDEEEEE VICCOOO ŠIPUUUU GAAA SJEVERUUUU !!!
Izgleda da je red da ove godine bosnjacki klub osvoji prvenstvo i udje u konferencijsku tako da su sva 3 naroda zadovoljna
Au loseg kvaliteta fudbala i fudbalera... Na zagrijavnju gledam igrace, pa to ne zna centrirati loptu... Grahovac, pa to nema osnove motorike razradjene, s loptom se nije sastavio, kako je to doslo do Rapida. Isto, za Despotovica vazi, radijus kretanja mu je u precniku pivskog podmetaca..Nobelou nagradu, trebalo bi menadzerima njihovim dodjeliti. Najbolji vezni igrac Borca, bio je bek 93.
bravo stručnjak, nismo te prepoznali
Bravo Sarajevo iskrene Cestitke iz Crvenog Mostara,nestajte do Titule Samo Jako