Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi sad, penal za borac, crveni za Leotar, bez sudijske nadoknade na utakmici ???????????
kakve to veze ima sa ocajnom igrom sarajeva
Vratite nam Dzenu Uscuplica i dajte djeci da igraju.
Najjaci su klix navijaci dodjite malo na stadion
Velez osvaja kup.
Zipa tribina krezzavih. 🤣😝
Nema veze što igrate loše, bitno je da imate odličnu posjećenost na utakmicama. Dođe vas oko 30 sa svim pratećim osobljem. E moji divovi.
trebao ih ostavit poslije utakmice da odrade trening
Sarajevo je antifudbalski fudbalski klub. Koliko je pojacanja dovedeno zadnjih 4 godine a da je sve do jednog pao u ocaj kad je dosao u klub. Stalno se krive igraci .. a da dovedu Mesija on bi propao u klubu. Pogledajte se malo.. Da su ti azijski ulagaci ulozili u neki drugi klub, sigurno bi polucio bolje rezultate.
Bruka i sramota.
Sablicu odlazi
Pola tih igraca dudla nargilu to je kupus od igraca!
Rekao sam ja žalit će mo mi za musemićem dugo
Sabrina odlazi! ;o)))))))))))
garant vico kriv i za ovo,ako nije on onda je Sabrina kriva sto posto hahahahhahah
Ovo je bojkot igraca jer plate su im sve placene a pokazali su u derbiju da znaju igrat i kako se igra ovo je klasicni bojkot trenera ... tjeraj to govedo nek vodi brotnjo
Sve treba rastjerati...
A onaj novi Skaka,kaže ; očekujemo grupnu fazu nekog euro takmičenja. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahaahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahah