Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vico odlazi
Nije nama kriv Vico za propast bh fudbala. Krivi su lokalni i kantonalni savezi koji su dozvolili nakaradne sisteme igranja. Djeca u EU do 7 godine igraju na malom terenu, a kod nas do 11 jer komercijalne skole fudbala to hoce jer nece da zakupe velike terene i na racun djece ostvaruju maksimalan profit. Cast izuzecima koji radom kvalitetnim i privlace sponzore i ne zaradjuju na djeci vec ulazu zaradjen novac i u turnire i odlazak vani.
Sve si upravu al se nemoj pametan pravit. Vico je kriv za terene i dovidjenja...
Ni do tad nece tereni bit gotovi
Bitno je da je Borcu gotov, al nije on problem po meni, od njega je to za očekivati, al ništampn ne bi mogao da su ovi što se vole nazvati "naši" na mjestu i da ih se ne može kupiti
FKS ovako neuigran i nepovezan pobijedio bi malenog Zelju koji igra sezonu od kad je Viza za budućnost ktenula....
Prepalo se sarajevo da nebude po guzici pa bolje odgoda.
Pitari su Glavni Saveznik Vice u Nogometnom savezu Zato im je i Dodjelio Covid Titulu 2019
Pogan pitarska
Pa ja sada kada je Željo u formi a pitari spašavaju živu glavu daj odgodi za proljeće!!!! Sve je jasno, korona titula, kup....
ceka se bosansko proljece.
lova lova padace sa krova
Fora je prodat karte, zato su odgodjene tekme...
Samo sto ni u istu recenicu ne mogu stati dva derbija od kojih je jedan zasnovan na tradiciji i i zdravom rivalitetu a drugi na bolesno nacionalnom sukobu dvije razlicite etnicke grupacije koje imaju veze sa svim sem sa loptom i igrom.
Ovakvim tempom rada neće koševo završiti ni za dvije godine
Ma ja, prevruće je trenutno.
Posijte krompira na terene, biće vise koristi nego gledat 22 pedercica kako ganjaju loptu. Jbo vas fudbal.
Ne znam zasto su odgodili kad ce i na proljece 2023 igrati na ovim stadionima gdje i sad igraju. Ocekujem zavrsetak radova tek na proljece 2025 god.
Ovo ide više u korist FkS da konsoliduje redove , Željo u naletu dobroj formi ne bi se Sarajvo dobro provelo
Valjda smo do sad naucili da vecinom onaj u boljoj formi izgubi u derbiju. Nošen euforijom se zaleti, i vecinski ostane bez sva 3 boda.
Ma kakva forma??? Juce dobrih 70 minuta, 20 uzasnih.Protiv Veleza osrednje do nista specijalno,protiv Sirokog uzasno i protiv Zrinjskog odlicno al bez bodova.Zeljo ima 60% extra kvalitetnih igraca za ovu ligu ali onih 40% nisu ni za Gumene glave.
daleko je ovo od derbija!