Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vamo djeca nemaju sta jest svaki dan ih granatiraju e moji vi ima makar neka pravda kad tad.
Sita djeca nemaju ROI( return of invest)
uvijek isti komentar što se ti ne potrudis kad djeca gladuju. Tvoj komentar ih sigurno nece nahraniti
Odvratno. Koliko su donirali narodu Palestine?
ako imalo pratis situaciju vidit ces da arabija nije prijatelj islama i islamskih problema
Izgleda da če Hadž ponovo poskupiti ?!
hoće se i usrećiti s njime ne vrijedi ni desetinu sume. Da je to nekad bilo pa daju za majstore poput Zidanea, baggis, Del pierra, zubu Ronalda, Tottija, rivalda romantika, rdinha i takve igračima a ne ove današnje......pa taj Vinny ne bi upao mi među 23 u tim iz 94. na WC 1994 Usa
Treba Kabu preseliti iz Saudije u Iran!!
Saudske vlasti su zaboravile, da su postali bogati zahvaljujući Allahu, a ne samima sebi. A to se već može nazvati kardinalna greška. Allah danas učini nekoga bogatim, a sutra ga može učiniti prosjakom.
Saudske vlasti se znači boje pada profita, zato se i ne miješaju u konflikt. Otuda slijedi, da je, po njihovom, profit bitniji od bratstva u Islamu, bitniji od zaštite nevine djece i žena, bitniji od zaustavljanja genocida, itd. Ne bi bio tkzv princ Selman nema tog blaga. Valja umrijeti jednog dana i onda.....
Zašto se Saudija ne miješa u konflikt sa Isrealom? Jer brinu za vlastite interese tj pare. Više para. Što više para. Najviše para. Čitam neki dan članak, Saudi policija trpa u zatvore svakoga, ko nosi neko obilježje Palestine. Oni to pravdaju tako, da kažu u Meki i Medini nema mjesta politici. Ok u redu, nema, ali zašto onda trpaju u zatvor i one, koje upućuju dovu za Palestinu?
Vinicius Junior je popularan iskljucivo medju navijacima Reala. Kada ode iz Kluba 95% navijaca Real Madrida nece biti briga za Viniciusa. Imam osjecaj da Saudijci misle kako ce, ako ga dovedu, svi poceti pratiti tu nakaradnu ligu bogatasa?!
Messi i Ronaldo su i dalje popularniji od njega. U ostalom Messi je već postao ambasador WC2034 u Saudijskoj Arabiji, dok Ronaldo igra tamo. Malo marketinga pred glasanje za Zlatnu loptu, kao ova PL4Čl5lČK4 najbolja.
Nije u soldima sve.
Hallo Saudiska arabija!! pa jestel vi normalni???? Pa ljudi moji jel ovo moguce!!!
klasično pranje love....pola pijem pola šarcu dajem......potpisuju milione a koliko im ovaj vrati u koverti
rimski cirkus nikad nije umro
Osim odbrane c/0 nistickog rezima jako jim je bitan i fudbal izgleda.
ovi u Rijadu su pukli totalno. Nece to na dobro izaci.
nevjerovatno je kako dobar marketing od prosjecnog igraca napravi superstara