Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugusili se u tim parama, a djecu iz Gaze samo posmatrajte, Prodate duse
tacno hamelj pravi fuj
U Rijadu kasino imaju na gomile. PEDERE pustaju da udju u drzavu. Uzas😡😡
Mamu vam cigansku
Bosanci su odvojili svih 50.000 KM za Palestinu! POKLOPITE SE! Palestina u stvari (nazalost) NIKOGA i ne zanima - sem Palestinaca i Bosanaca. Ukljucila se i Kolumbija doduse. Max 5 drazava od 200. Dakle 2,5 % drzava.
Saudijci vehabisti uspjevaju širiti svoje ideje uz pomoć petrodolara i cionista.Oni jedini žive u šerijatu i tako da ostali muslimani za njih ne vrjede jer ih ne smatraju muslimanima a oni su poslanikovi genetski nasljednici . Znači u njihovoj logici dvi opcije. 1. Ili da se muslimani presele đe vlada šerijatski zakon. 2.Ili da se bore za šerijat do pobjede ili smrti, oni ko i cionisti više vole drugu opciju.
Ovaj Salman ce unazaditi Islam,kao niko dosad.Nevjerovatno ko predstavlja Sveta mjesta...
U ovoj krizi jedino arapi imaju para za bacanje.
Abu Leheb ce im biti cimer u hellu. Znaju oni koji znaju ko je ovaj. Onoliki hoteli i milijarde milijarde para pa i hrane i nisu u stanju da pomazu svoje sunarodnjake u Palestini. Ovo kao neki san nerealan svijet.
Džehenem vam vječno boravište bio... gladna Gamad
GOVNARI
arapi su mi odvratni i tako ce ostati a fifa su prodane duse
Prodane duse? FIFA JE KOMPANIJA!!! Koja gleda na svoj profit!
Saudijci nemaju veze s Islamom. Zadnji Islamski Saudijski vodja je bio kralj Faisal kojeg je ubio rodjak koji je dosao iz USA. Od tada mi je sve sumnjivo. Od tada mislim da ova „porodica“ nije muslimanska.
Ima jedan dio istine u ovom sto pričaš...samo mi nije jasno sto i obične ljude strpa u isti koš?
Pas im majku gonio,a narod im umire u pustinji i gladan i žedan.
Cigani
U sta oni ulazu pare umjesto da spase ljude i zaustave rat u gazi.ni malo empatije. Svijet je odavno odvratno mjesto za zivjeti.
Neće oskrnaviti Zabranjenu kuću niko osim njen stanovnik, a njeni stanovnici su muslimani. Kada to učine snaći će ih propast. Zatim će se pojaviti čovjek iz Habeša (Abesinije) zvani Zu Suvajkate (Vlasnik dviju cjevančica), razvaliće Kabu kamen po kamen, pokrasti njene nakite i zguliti njen ogrtač. To će se dogoditi na kraju vremena, kada na zemlji neće ostati niko ko će govoriti Allah, Allah.
Nekada se zvalo mito a sada je sponzorstvo
Spasite Palestinu cigani. Arapa 460 miliona, Izraelaca 6 miliona. Ko je lud ovdje?