Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva šuplja, pa Evropa bi s obzirom na kvalitet i popularnost fudbala, trebala da organizuje svako drugo prvenstvo. A u tom slučaju bi ispalo da redom idu Katar, SAD pa Saudija, znači Evropa bi po njima trebala 16 godina da čeka do eventualne sljedeće organizacije.
Kvalitet FIFA-i nije prioritet, samo friska para, a Azija 21. vijeka toga ima na pretek. Evropa ce moci samo udruzenim domacinstvima parirati. A ova juznoamericka unija nema sanse, Argentina sama vec odavno u recesiji, Urugvaj premala zemlja itd itd.
A krennu li su dovodit vrhunske igrace da bi promovisali Arabiju za sljedece SP
I šta će sad, vratiti one zvijezde koje su doveli?
Ronaldo ide nazad u Mančester. Svakako Junajted traži napadača haha
ŠUPLJA!!!
Pravedno bi bilo da Urugvaj bude medju organizatorima zbog velikog jubileja 100 godina od mundijala koji je prvi put 1930.upravo u Urugvaju organizovan.
Pravedno ??? Znaš li ti druže šta znači riječ pravedno?
Oni i nemaju uopšte uslova za organizovati svjetsko prvenstvo, a kao drugo svakako su tim prvim prvenstvom počašćeni titulom svjetskog prvaka. Dosta im je i ta nagrada, čak i previše.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa šta sad znači džaba sve ove milijarde što daju ovim penzionerima od igrača ali samo da budu njihovi ambasadori radi dobivanja organizacije
nista ne reci, da ce ti penzioneri zavrsiti ko i penzioneri bosne, sad kad krenu kasnjenja isplate i raskidi ugovora
Nije mi jasno ovo planiranje za 10 godina unaprijed. Isplanirajte onda i 100 godina unaprijed isto vam je..
Da se ljudi mogu organizovati, sagraditi i dograditi stadione.
Džaba vam Argentina pustila u Katru