Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka njemu cast kad je ostao normalan covjek posle svih porodicnih tragedija. Majka rano umrla, djed ubio oca, a brat mu poginuo u saobracaju. Kuca ostala prazna a para imali. Ovo sto vezano za profesiju i sport je sve od danas do sutra.
Savo je korektan čovjek prije svega. Jedini koji je uz Divca potvoreno stao protiv Miloševićevog režima.
Korektan covjek, ali tanak kao trener.
Sta Vuciceva diktatura uradi Partizanu..
Sretno ..sto ne bi prihvatio ..ipak je partizan velika 4 ex yu...Dinamo ,Zvezda,Partizan i Hajduk . Pjanke na konju ..pare su čudo..
strasno. neka radi covjek sta hoce. njegov izbor. garant je i Pjanic podrzavao Ukrajinu, pa otisao da bude ruski konjanik. i to, koga briga
Savo je dobar lik, kulturan, emancipovan. Nek mu je sretno šta god radio.
Bolji trener od kockara Barbareza.
hjooj dobra vam ova slika save
ako ćemo realno, tsc je real za partizan
A sirotinja jos uvjek navija. I sto je jos gore udara se po tribinama. Pogazio rijec Milosevic, pogazio rijec Pjanic. Fudbal je postao biznis, a to su biznismeni. Najvecu uslugu covjecanstvu mozete napraviti ako prestanete gledati te levate i pocnete uzivati u prirodi i drustvu!
srpska posla..