Željezničaru pola miliona eura?
0
Šehić potpisao za turski Mersin Idmanyurdu
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šeha neka ti je sa srećom, beskrajno hvala za godine u Želji i kapitensku traku!
ne ozbiljno!! nemojte se zahebavat! za koga je stvarno potpisao?znam da je trebao u Arsenal sa Spahicem i Pjanketom....
Ono što piše 750000 je procijenjena vrijednost igrača na transfermarkt.de, nije vrijednost transfera. (znam turski.)
FC FULHAM JE MNOGO JACI KLUB DANAS NEGO STO JE TO LEEDS U I AKO JE OVAJ DRUGI PO TROFEJIMA ISPRED . KK SIROKI JE DANAS ISPRED KK BOSANA A KO JE BIO KO TO TI VALJDA NE TREBA OBJASNJAVATI .
hvala ti za sve i uvijek si bio gospodin,laf,mangup i uvijek češ imati podršku sa juga :)
Gledaju se trofeji kluba,a ne koliko klub može fudbalera platiti.Man. City ima više para od Man. Utd. i Liverpoola,ali nije veći klub od njih.
et sad moze zeljo od prodaje napraviti stadion
Ove sezone treba obratit pozornost na ALISPAHIĆA u Dinamu. Očito da na njega računaju u udranih 11, pa će bit vrlo zaniimljivo pratit njegov napredak budući Dinamo iam ove sezove velike ambicije i namjerava potrošit rekordan iznos na pojačanja.
Dali taj \" veci klub \" mogao finansirati dovodjenje igraca od 700 000 eura kao sto je to ucinio klub koji je po tebi \" manji klub \" ??
Sretno Seha,ali ti si zaslužio veći klub za ovoga prvi put čujem,jesu u jačoj ligi,ali otišao si iz većeg kluba u manji.Imao je ugovor još 2 godine i uprava je trebala milion eura tražiti i dovesti kvalitetnu zamjenu.
čuj Šehić rupa od golmana da vrijedi toliko, Asmir Avdukić br. 1!
SRETNO,TO ZNACI DA CE SE PROTIV SERIFA OBRUKATI NEKO DRUG(drugi golman),KOJI DO UTAKMICE NECE NI IZLAZITI IZ WC-a,A NA ISTU CE IZACI SA PEMPASOM,NARAVNO OKILIKO MU SUDIJE DOZVOLE.KAKO GOD seljo OPET IMA SANSU DA OBRUKA BIH U EVROPI.DA JE IKAKVE PRAVDE seljo U EVROPU NE BI NI IZLAZIO,A OPET NESTO KONTAM,DA NIJE selje I NJEGOVIH PETARDI I SEDMICA PO EVROPI NE BI SE IMO KOME SMIJATI-hihiihihihihihihihihihiiihihiihihi
Svu pricu na stranu, moramo biti realni, ovim štrumfovima da nije vodene glave i taje Švabe, bili bi u istim govnima (ako ne i gorim) kao i mi! Zato, @manijaci: Brko je zasluzio da mu dignete spomenik i da Bogu zahvaljujete sto vam je poslao istoga da vas izvuce iz govana i onog njegovog taju-legendu bez kojeg sin ne bi znao ni sta je formacija! ;) Nadam se da i mi imamo takvoga covjeka u liku gosp. Rizvanovica, jer mi se do sada cini najozbiljnijim, uzimajuci u obzir sve \"ublehaše\" i \"kauboje\" koji su harali mojim Sarajevom od rata pa do danas! Uglavnom, san mi je da Sarajevo i Zeljo nekada u skorijoj buducnosti budu harali grupnom fazom EL, a da nam pretkola služe za zagrijavanje i trening-utakmice! ;)
Odluka da prodaju Sehica pala je nakon sto je bilo jasno s kim ce Zeljeznicar igrati u EL , protivnik koji je tezak a nije atraktivan da napuni Kosevo . Dakle nece donijeti ocekivani novac , koji je prijeko potreban . Sta uciniti ako ne prodati svog ponajboljeg igraca da bi se doslo do potrebnog novca . 7-8 miliona eura nije nikakva garancija da ces igrati u LS -a za takvo nesto su ti potrebni igraci tj tim koji vrijedi mnogo vise od pomenute sume .U ostalom kada te igrace prodas moras kupiti mnogo bolje da bi te odveli u LS -a ???? Njihova eventualna prodaja i novac zaradjen koristice se za Zeljinu egzistenciju , godinu za godinu . Stvaranje profitabilnog Zeljeznicara i Sarajeva tek predstoji a do tada ...
To seha sarajlijo , tvoja rodna rogatica je uz tebe !
OVOM IZNAD MENE ZEBU ZA MILION???? CEGA KAFENIH ZRNA MOZDA HAHAHAHA
Sretno Seha! Hvala li ti na svim divnim godinama koje si proveo sa nama! Sve prolazi, samo Ljoze zivi vjecno!