Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuvaj se Džastina Bibera,udara jako torbicom xaxa
Selena je rekla mašallah, ostalo viška za razliku od Biebera:)
Dosta nam je kompleksasa i nadrndanih balavaca u administraciji foruma. Slinavaca sa losim tripom grandioznosti i usiljenog humora kojem se sacica forumskih pekinezera smjeska samo dok oni nisu na nisanu istih. Dosta nam je duplih arsina, jedni cjeli forumski vjek mogu vrjedjat, trolat, uništavati diskusije kvazihumorom i mudrolijama koje su samo trolovima smjesne. A drugi, noviji forumasi pogotovo, za sve te stvari dobijaju banove momentalno. Administracija treba da je nepristrasna, ista za sve. Dosta je bilo izigravanja diktatora od strane lejdiblu18, cmoljavog i ekipice. Balavurdiji i neizgradjenim ličnostima nije mjesto u administraciji. Admin treba da je psihicki jaci od mase usera, a ne da se dopusti isprovocirat sa 3 sentence. Zelimo ukidanje pravila da je zabranjeno komentarisat odluke administracije!!!
To Sejo zabiberi joj !
cuj druzio ?? halo ba, guzio !!!
Sejo nedaj da ti se otme :D
ovo je pravo musko a ne onaj peder dzastin
hoćel se uzeti na kraju?
Hoće li se uzeti na kraju poslije jahanja kamila, to me samo interesuje :)
Hocel sta biti ??
umjesto da nadje kakve postene hanume on ovu bludnicu sto se skida po dzamijama i ismijava na internetu muslimane... a vidim 99% ga bosnjaka podrzava, aferim ;)
Pa mora je neko "kazniti" nekako pa makar i belegijom :)
ma samo nek je kaznjava sejo-aga :D nemam ja nista protiv, samo sto je ovi nasi jedan dan pljuju a sutra ce je zakivati u zvijezde... takav je narod, glupa masa bez karaktera i misljenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj odmara od fudbala a odigrao 90 minuta ukupno u zadnjih pola godine,ja majko moja jes se napatio,lipo mi zao
Jahalo se bez mamuza, hehe....
Nidje ko u bosanca :D
Sejo ga streso u Selenino mesoohooo! Evo Ekremu novi hit.
Subjekat karinđa predikat
Sejo, jes ga metno?
WTF, zašto je ovo vijest? Ja sam se sinoć družio s jaranom iz srednje, hoćete li i o tome objaviti članak?
Meni je bas super vijest. Koga briga sta si ti radio...
jedino ako ste se guzili, tek tada bi mogla biti vijest... a do tada, ko jeben, ko jeb'o....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)